Nieuwe sommelier bij Floris, boek over Da Vinci en de wijnkaart van De Nederlanden - Perswijn
Grootspraak

Nieuwe sommelier bij Floris, boek over Da Vinci en de wijnkaart van De Nederlanden

Meer restaurant-nieuws op GrootSpraak: Lennaert Lonterman wordt de nieuwe maître-sommelier in Wolfslaar, In de Keuken van Floris heeft een nieuwe sommelier: Zwaan Maas, én een nieuwe indeling voor de avond. Le Défi heeft grondig verbouwd en geniet nu van een nieuw interieur, Merlot neemt de wijnkaart op de schop en Sietse van Zanten, sommelier bij Merlet, verkast naar Ciel Bleu. Bovendien: de wijnkaart van De Nederlanden is pittig geprijsd. Lees meer…

GrootSpraak-klein_1.jpg
Meer restaurant-nieuws op GrootSpraak: Lennaert Lonterman wordt de nieuwe maître-sommelier in Wolfslaar, In de Keuken van Floris heeft een nieuwe sommelier: Zwaan Maas, én een nieuwe indeling voor de avond. Le Défi heeft grondig verbouwd en geniet nu van een nieuw interieur, Merlot neemt de wijnkaart op de schop en Sietse van Zanten, sommelier bij Merlet, verkast naar Ciel Bleu. Bovendien: de wijnkaart van De Nederlanden is pittig geprijsd. Lees meer…

Reageer op dit item