PERSWIJN proeverij Union des Grands Crus de Bordeaux - Perswijn

PERSWIJN proeverij Union des Grands Crus de Bordeaux

De Union des Grands Crus de Bordeaux is door de beperkende maatregelen dit jaar alleen voor genodigden. Het consumentengedeelte vervalt helaas. Er zal een kleine professional proeverij plaatsvinden zonder de châteaux-producenten.

Op maandag 21 juni 2021 willen we in Amsterdam de achtste editie organiseren van de unieke proeverij van de Union des Grands Crus de Bordeaux. Circa 100 topchâteaux zullen wijnen van jaargang 2018 laten proeven. De proeverij biedt de zeldzame kans om top Grands Crus van de Bordeaux te proeven.

De proeverij is dit jaar heel kleinschalig en exclusief voor specifiek genodigden. Vanwege de covid-maatregelen kunnen wij maar een zeer beperkt aantal gasten ontvangen. Alleen als u uitgenodigd bent, kunt u een toegangsticket reserveren. Mensen die niet uitgenodigd zijn en toch een ticket reserveren, moeten we helaas de toegang ontzeggen.

In overeenstemming met de dan geldende regels kan het zijn dat u gevraagd wordt ter plaatse een door ons Covid-sneltest te ondergaan. Wij zullen u dan vragen een half uur voor aanvang al aanwezig te zijn. Uitgebreide informatie over de opzet kunt u hier lezen.

Bezoek aan dit evenement wordt geaccrediteerd door de Wijnacademie met 1PE-punt voor registervinologen.

Professionals programma:

Maandag 21 juni 2021

11.30 – 14.00 uur: 1ste tijdslot proeverij voor wijnprofessionals

14.30 – 17.00 uur: 2de tijdslot proeverij voor wijnprofessionals

17.30 – 20.00 uur: 3de tijdslot proeverij voor wijnprofessionals

 Alleen als u uitgenodigd bent, kunt u hier een toegangsticket reserveren. Bent u niet specifiek uitgenodigd en heeft u toch een ticket gereserveerd dan moeten we u helaas de toegang ontzeggen.

Op het evenement zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing.

Bekijk hier de lijst met wijnhuizen op PERSWIJN Union des Grands Crus de Bordeaux.

Voor meer informatie: communicatie@perswijn.nl