Benefietproeverij Ahr - Perswijn

Benefietproeverij Ahr

Maandag 23 augustus wordt er een benefietproeverij gehouden bij Karakter Wijnimport in Amsterdam.  De opbrengst van de entrée en veiling komt geheel ten goede aan de getroffen Ahr-wijnproducenten.

Er heeft zich een regelrechte ramp voltrokken in een van de mooiste en meest bijzondere wijngebieden van Europa: de Ahr. Geliefd bij vele Nederlanders, alom vertegenwoordigd op onze wijnmarkt. Er zijn doden te betreuren, vele mensen hebben hun huizen verwoest zien worden en zijn veel, soms alles, kwijt. Zo ook vele van de wijnboeren, die het prachtige gebied met zijn fantastische Steillagen op warme hellingen, vol met spätburgunder en wat frühburgunder, al tijden gedreven en trots bewerken. Dus willen wij wat doen om hen te steunen en bij te dragen aan een ongetwijfeld moeizame herstart.

Importeurs hebben vele, prachtige Ahr-wijnen voor u beschikbaar gesteld om te proeven. Er zullen ook bijzondere flessen en ander moois worden geveild, die flinke biedingen waard zijn. Bovenal moet het een oprechte, kosteloze viering worden van het Ahrdal, zijn mensen en zijn wijnen. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier een mooi bedrag kunnen ophalen dat volledig ten goede zal komen aan de Ahrwinzer.

Programma:

Maandag 23 augustus 2021

14:00-18:30 uur: benefietproeverij

14:00-16:00 uur: eerste tijdslot
16:30-18:30 uur: tweede tijdslot
Prijs: € 60

Karakter Wijnimport, Grasweg 51, 1031 HX Amsterdam, Nederland

 Reserveer uw ticket

De proeverij wordt georganiseerd volgens de dan geldende coronavoorschriften. Toegang met een geldige QR-code in de CoronaCheckApp. Reserveer tijdig uw aanwezigheid. Voor vragen of annuleringen kunt u mailen naar wijnpers@perswijn.nl.

Deze benefietproeverij komt tot stand in samenwerking met

Perswijn, Karakter Wijnimport, het Duits Wijninstituut, Anfors-Imperial, Horizon Wines, Smaragd Wijnen, Dr. Maler, Vinites, Lekker Sapje, Les Généreux, Winterberg Wijnen, Wijnhaven Wijnimport, Heisterkamp, Domein De Wijngaardsberg, Apostelhoeve, Raarberg, Scheepskameel, Albert de Jong, Wijn op Dronk, e.a.