Redactie - Perswijn
Ronald de Groot
hoofdredacteur
Tijdens zijn studie medicijnen werd Ronald gegrepen door de wijn. Na een loopbaan als arts werd hij in de jaren tachtig écht actief in de wijn; niet alleen als mede-oprichter Read More
Lars Daniëls MV
redacteur
Studeerde Franse taal- en letterkunde, maar kon de verleidingen van de horeca niet weerstaan. De liefde voor wijn ontwikkelde zich snel en in 2007 slaagde hij voor het examen Magister Read More
Frank Jacobs
redacteur
Behalve wijnschrijver is Frank Jacobs wijnspreker, wijndocent en wijntaxateur met ruim veertig jaar ervaring in de wijnwereld. Hij schreef enkele wijnboeken en levert regelmatig bijdragen aan diverse bladen en kranten, Read More
Gerard Reijmer
redacteur
Ondanks een afgeronde studie psychologie koos Gerard uiteindelijk toch voor de horeca. Na een leerschool bij verschillende bedrijven begon hij met een compagnon een eigen restaurant met mediterrane keuken in Read More
Anda Schippers
eindredacteur en columnist
Anda Schippers combineert in haar werk als freelance redacteur en vertaler haar liefde voor taal, boeken, wijn en eten. Ze is gepromoveerd Neerlandica, werkte voor diverse communicatiebureaus en culinaire tijdschriften Read More
Stefaan Soenen
auteur
Stefaan studeerde psychologie en filosofie aan de KU Leuven en promoveerde in 2002 tot doctor in de psychologie. Hij werkt als psycholoog/psychotherapeut, maar is ook zeer geïnteresseerd in wijn. Hij Read More
Romy Kooij
auteur
Studeerde Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam en vervulde daarna jarenlang diverse functies binnen de Amsterdamse kunst- en cultuursector. Maar wijnbloed kruipt waar het niet gaan kan. Al in Read More
Petri Houweling
sales & events, auteur
Petri begon als modemens in de tijdschriftenwereld, maar dwaalde al snel af naar de sectie Lekker. Via beauty & interieurstyling en fotografie kwam ze uiteindelijk op de juiste plaats terecht, Read More
Magda van der Rijst
columnist en auteur
Magda is een echte duizendpoot. Ze studeerde toegepaste huishoudwetenschappen in Wageningen, diëtetiek in Den Haag en Nederlands in Leiden. In 1985 ging ze aan de slag in de tijdschriftenwereld, als Read More
Kees van Leeuwen
auteur
Kees van Leeuwen is oenoloog en professor aan de landbouwuniversiteit van Bordeaux, waar hij ook woont. Zijn onderzoeksgebied is de invloed van terroir (bodem en klimaat) op de kwaliteit van Read More
Karin Leeuwenhoek
auteur
Karin Leeuwenhoek wilde eerst kunstenaar worden, maar ging voor een MA communicatiewetenschap, later gevolgd door een MA theologie/interreligieuze dialoog. Haar passie voor schrijven, delen en verbinden zit diep en komt Read More
Hilary Akers
columnist
Hilary is schrijver, vinoloog, historicus en kok. Ze werkte na een koksopleiding jarenlang als kok. Vindt dat eten en wijn bij elkaar horen, dus de weg naar de vinologenopleiding lag Read More