De Burgemeester, Linschoten - Perswijn
Grootspraak

De Burgemeester, Linschoten

Heel mooi restaurant, de verbouwing is zeer geslaagd! Goed gedekte tafels, fraai glaswerk. Uitstekende bediening, ook als gastheer Bernard Tesink er zelf niet is. De keuken is Frans, klassiek, met mediterrane accenten.Restaurant: 7,5 Wijnkaart: 5 trosjes
Raadhuisstraat 17 – 3461 CW Linschoten – T 0348-414040 – F 0348-432595

E info@deburgemeester.nlI www.deburgemeester.nl

Restaurant: 7,5

Wijnkaart:
5_tros.jpg

Heel mooi restaurant, de verbouwing is zeer geslaagd! Goed gedekte tafels, fraai glaswerk. Uitstekende bediening, ook als gastheer Bernard Tesink er zelf niet is. De keuken is Frans, klassiek, met mediterrane accenten.

Tartaar van zeebaars vooraf. Tong met hollandaise en truffel. Risotto met zwezerik. Kalfslende en stoverij. Heerlijk wat chef Paul Janmaat ons voorzet. Welgekozen wijnen in het arrangement. Op de wijnkaart een mooie collectie van overal. En niet alleen maar grote namen. Werkelijk alle mooie wijnen uit Italië zijn vertegenwoordigd en niet alleen dat. Ook prachtige witte toppers uit de Bourgogne en grote rode Bordeaux. Naast de mogelijkheid van een wijnarrangement is er nu ook een kleine kaart met bijzondere Italiaanse wijnen die per glas kunnen worden gedronken, dankzij een wijnautomaat met stikstof. Dit is een geweldig restaurant voor wijnliefhebbers, zeker nu de keuken de stap die vooruit gezet werd, volhoudt.


GrootSpraak-klein_1.jpg
Deze restaurantrecensie staat, met nog ruim 500 andere, in Grootspraak 2010, dé restaurantgids voor wijnliefhebbers. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkere glas of arrangement bij uw maaltijd. Met Grootspraak heeft u eindelijk een gids in handen waarmee u zeker bij het juiste restaurant of de juiste wijnbar terechtkomt.

Meer weten? Bezoek de site

Bestellen? Klik hier

Reageer op dit item