Aan tafel met Peter van Houtert - wijn-spijs met sherry - Perswijn
Eten & DrinkenVideo

Aan tafel met Peter van Houtert – wijn-spijs met sherry

Aan Tafel is de rubriek waarin PERSWIJN met wijnleveranciers aan tafel gaat om te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #7 proeven we sherry in alle stijlen. Eregast is Peter van Houtert, directeur bij Verbunt Verlinden en voorzitter van de KVNW (Koninklijke Vereniging Nederlandse Wijnhandelaren. We proeven onder andere scheermessen in ’t groen, paling met crème van zalmeitjes en zwezerik met burrata. We zijn te gast bij Adrian Zarzo (eigenaar) en Stefan Emmen (sommelier) van Restaurant Zarzo in Eindhoven.

Wilt u de recepten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij passen? Lees dan Perswijn #7 – 2021.

​Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Reageer op dit item