Aan tafel met Martijn Verkerk van Smaragd Wijnen - wijn-spijs met Zuid-Afrikaanse rode wijnen - Perswijn
Eten & DrinkenGeproefd & BeoordeeldVideo

Aan tafel met Martijn Verkerk van Smaragd Wijnen – wijn-spijs met Zuid-Afrikaanse rode wijnen

Aan Tafel is de rubriek waarin PERSWIJN met wijnleveranciers aan tafel gaat om uitgebreid te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #6 proeven we Zuid-Afrikaanse rode wijn. Eregast deze keer is Martijn Verkerk van Smaragd Wijnen. We proeven gerechten als rode biet met misosaus, andijvie met gedroogde olijven in beurre noisette, en low & slow gegaarde runderwang en houtduif met rode wijnsaus, gemaakt door chef-kok Robin Bok van Restaurant MEI. Wilt u de recepten lezen of weten welke wijnen er volgens ons het beste bij passen? Lees dan Perswijn #6 – 2020.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands