PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne - Perswijn

PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne

Wij verwelkomen u graag op onze jaarlijkse PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne op maandag 9 oktober 2023 in Hotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace in Amsterdam. Naast de topcuvées van grote, bekende merken als Pol Roger en Ayala kunt u ook kennis maken met de pareltjes van ‘kleine’ huizen van de nieuwe generatie producenten die zelf hun ‘eigen’ Champagne maakt. Bekijk hier het proefboekje met maar liefst 200 verschillende Champagnes van tophuizen.

Wijnprofessionals programma

Doorlopende proeverij

Wijnprofessionals zijn gedurende de hele dag van harte welkom op de doorlopende proeverij, zowel ‘s middags als ‘s avonds.

Seminars

De seminars duren dit jaar zo’n 1,5 uur om nog dieper op de materie in te gaan. Mocht u geïnteresseerd zijn in verdieping van uw kennis, schrijf u dan snel in!

Maandag 9 oktober 2023

12:00 – 20:00 uur: doorlopende proeverij voor wijnprofessionals

  • 13:00 – 14:30 uur: seminar 1: De magie van gerijpte champagne, met Besserat de Bellefon. Anthony Soudidier en Lars Daniëls praten over terroir, vinificatie, traditie en stijl en presenteren wijnen uit de Réserve Collection, terug tot 1985!  (€ 35 p.p.) UITVERKOCHT
  • 17:00 – 18:30 uur: seminar 2: Pinot noir Champagnes van Bollinger met introductie van een nieuwe cuvéePinot noir is heel belangrijk voor Champagne Bollinger, van de Special Cuvée tot en met Grande Année toont pinot noir zijn klasse. Lars Daniëls en Frank Jacobs begeleiden deze seminar. (€ 35 p.p.)

Plaats: Hotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace, Prins Hendrikkade 59-72,  Amsterdam

Reserveer uw professional ticket

Onder wijnprofessionals verstaan wij mensen die fulltime werkzaam zijn in de wijnsector. Bent u dat niet, dan bent u uitsluitend tijdens het avondprogramma welkom. Dan kunnen de wijnprofessionals in alle rust hun werk doen.

Op het evenement zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing. Abonnees van PERSWIJN krijgen 30% korting. Er is geen borg. Uw unieke kortingscode hebt u per e-mail toegestuurd of vindt u op het adreslabel van PERSWIJN #6 (begin september).

Wijnliefhebbers programma

Doorlopende proeverij

Wijnliefhebbers zijn vanaf 17:00 uur van harte welkom op de doorlopende proeverij.  Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om de crème de la crème van de Champagne te proeven. De ticketprijs is inclusief alle 200 champagnes die u kunt proeven.

Seminar

Het seminar duurt dit jaar zo’n 1,5 uur om nog dieper op de materie in te gaan. Mocht u geïnteresseerd zijn in verdieping van uw kennis, schrijf u dan snel in!

Maandag 9 oktober 2023

17:00 – 20:00 uur: doorlopende proeverij voor wijnliefhebbers (€ 60 p.p.)

  • 17:00 – 18:30 uur: seminar 2: Pinot noir Champagnes van Bollinger met introductie van een nieuwe cuvéePinot noir is heel belangrijk voor Champagne Bollinger, van de Special Cuvée tot en met Grande Année toont pinot noir zijn klasse. Lars Daniëls en Frank Jacobs begeleiden deze seminar. (€ 35 p.p.). UITVERKOCHT

Plaats: Hotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace, Prins Hendrikkade 59-72,  Amsterdam

Reserveer uw consumententicket

Op het evenement zijn onze algemene voorwaardenprivacy policy en de op dat moment geldende coronamaatregelen van toepassing. Abonnees van PERSWIJN krijgen 30% korting. Er is geen borg. Uw unieke kortingscode hebt u per e-mail toegestuurd of vindt u op het adreslabel van PERSWIJN #6 (begin september).

 

Wilt u als standhouder deelnemen aan Le Tour de Champagne 2023? Neem contact op met Huub Snijders: huub@perswijn.nl of bel +31 (0) 6 21365413

Do you want to exhibit at Le Tour de Champagne 2023? Please contact Huub Snijders: huub@perswijn.nl or call +31 (0) 6 21365413

Voor informatie, vragen en afmeldingen: communicatie@perswijn.nl

nl Nederlands