Vanwege enige vertraging in het productieproces komt Perswijn iets later uit dan we in de planning hadden. Perswijn #6 kunt u rond 15 september verwachten. Abonnees kunnen Perswijn #6 dit weekend al online lezen.
Misschien ook iets voor u
Adriaan Visser is beste sommelier van Nederland
Maandagavond 16 mei jl. heeft, in het Leerhotel Het Klooster (Amersfoort), Adriaan Visser van Restaurant Harry’s in Maastricht het Nederlands...
Proefnotities Noord-Adriatische wijnen
De onderstaande proefnotities horen bij de artikelen van Paul Balke in het PERSWIJN #3 2022 supplement Noord-Adriatische wijnen. Deze bijlage behandelt...
Voorwoord PERSWIJN #3 2022
Bij Perswijn #3 ontvangt u een extra dik bewaarsupplement over Noord-Adriatische wijnen, een bijzonder wijngebied dat nu eindelijk de aandacht...
Flesaanvraag PERSWIJN #6 2022 (Deadline 2 juni)
Geachte importeur, Graag vragen wij uw aandacht voor de aanvraag van proefflessen voor PERSWIJN #6 2022 (verschijningsdatum 10 september). Bij...
PERSWIJN #3 + supplement Noord-Adriatische wijnen komt 2 mei uit!
Bij Perswijn #3 ontvangt u een extra dik bewaarsupplement over Noord-Adriatische wijnen, een bijzonder wijngebied dat nu eindelijk de aandacht...
Flesaanvraag PERSWIJN #5 2022 (Deadline 21 april)
Geachte importeur, Graag vragen wij uw aandacht voor de aanvraag van proefflessen voor PERSWIJN #5 2022 (verschijningsdatum 23 juli). Bij...