Houtsnippers mogen - Perswijn
Andermans woorden

Houtsnippers mogen

Alorsque les AOC françaises auraient pu s´interdire l´usage des copeaux dans leur cahier des charges récemment revisé, pratiquement aucune ne l´a fait, y compris les plus prestigieuses. Preuve que, au-delà des postures liées à des questions d´imahge, l´intérêt est réel. Bericht in de Sud-Ouest naar aanleiding van de materiaalbeurs Vinitech in Bordeaux. Hoewel Franse AOC´s het gebruik van snippers hadden kunnen verbieden, is at in de nieuwe reglementen nauwelijks gebeurd.
Houtsnippers mogen

Alorsque les AOC françaises auraient pu s´interdire l´usage des copeaux dans leur cahier des charges récemment revisé, pratiquement aucune ne l´a fait, y compris les plus prestigieuses. Preuve que, au-delà des postures liées à des questions d´imahge, l´intérêt est réel.

Bericht in de Sud-Ouest naar aanleiding van de materiaalbeurs Vinitech in Bordeaux. Hoewel Franse AOC´s het gebruik van snippers hadden kunnen verbieden, is at in de nieuwe reglementen nauwelijks gebeurd.

 

Que?

Carrascosa is mijn naam en ik schrijf namens een producent van wijn uit Ribera del Duero. Wij zijn op zoek naar nieuwe werknemers in de Europese markt e s zijn vastbesloten om een product dat het concurrentievermogen van onze klanten verbetert in te voeren.

Voor deze presenteren we een hoge kwaliteit wijn tegen ene prijs dioe ver beneden de nromale.

Wij zorgen wel voor de wijn te geven het beste van al ons land. Daarom hebben we de maximale prijs, om de gehele keten ten goede komen. In het geval van een importeur dat zij minder investering in tijd om een wijn te kopen. En het restaurant dat verkoopt kan krijgen meer winst per fles.

We denken dat we grote dingen samen doen. Ik gaf hem die informatie en bevestig een brief aan een foto van de fles.

[…]

Een proefnotitie

Een zeer rode kleur. Zeer persistent en een parfum in ene mond groot en aangenaam. Hij (zij) laat een blijvende smaak. Voor de liefhebbers (minnaressen) van goede wijn. In smaak is het onze aanbeveling. De jonge reageert ook zeer goed.

Een vruchtbare vlakte Gunst

Kelder: SOLIRA 2002 SL

Een benaming van oorsprong: Ribera del Duero

Samenstelling: 100% Dye Land (Tempranillo)

Uitwerking:

De vintage encuba in deposito´s van 9.000 liter. Gisting bij een temperatuur van 28° Bepaalde. Descubes is gemaakt nam 20 dagen maceratie. Slechts een kwaliteitswijn is voorbestemd om dat infuus van 1ª.

Een PROEVEN

Een visueel signaal:

Een rode Picota met paarse tinten hoog (groot) jas (mantel).

Olfactorische fase:

Een grote aromatische intensiteit en de complexiteit waar fruitsmaken worden gemengd, zoals bramen, aardbeien en frambozen.

Een fase smaak:

In de mond, deze wijn is rond, zacht, hebzuchtig en genereus.

Retentietijd:

2 tot 3 jaar

Een serveertemperatuur:

Tussen 16 en 18°

We hopen dat het kan zijn om haar belang.Aarzel niet om contact op ons alle twijfels weg te nemen of om de informatie te vergroten.

Heel erg bedankt

Daniel Carrascosa

´Commerciële´propositie vanuit Spanje aan een befaamde Nederlandse wijnimporteur.

Simpelheid troef

Huwelijkswijn Wesley en Yolanthe

Tijdens de glitter & glamour bruiloft van Wesley en Yolanthe zijn de wijnen van 94Wines geschonken. Deze wijnen zitten in vrolijk gekleurde flessen en zijn alleen voorzien van een nummer in plaats van een traditioneel etiket. Steel de show en laat een onvergetelijke indruk achter bij uw vrienden met deze glamourwijnen.

Commerciële mededeling van Dagblad DePers. Wesley geeft zijn geld kennelijk liever aan Hummers uit dan aan wijn.

Zijn kinderen hinderen?

Dit jaar is er vanwege gezinsuitbreiding geen najaarsproeverij.

Mededeling van Gert Maas (Noordwest Wijn).

 

Kant- en klaarmaaltijden Belgische stijl

Topchef Sergio Herman heeft een samenwerking afgesloten met Delhaize. De Nederlandse chef van restaurant Oud Sluis bereidt voor de warenhuisketen twee nieuwe schotels. Dat maakt Delhaize vrijdag bekend.

Samen met Delhaize België creëerde Sergio Herman twee schotels: gelakt buikspek met linzen en mousseline van vergeten groenten en tagliolini met rivierkreeftjes, garnalenjus, aubergines en tomaten. Het zijn telkens porties voor één persoon.

Vanaf deze week kunnen deze gerechten gekocht worden in de rekken van de Delhaize-winkels.

Sinds 2000 doet Delhaize geregeld beroep op de talenten van hedendaagse chef-koks. Momenteel zijn er negen chefs die actief meewerken aan de realisatie van schotels, onder hen ook Peter Goossens, Yves Mattagne en Pierre Wynants.

Bericht op www.standaard.be. Jammer dat het nooit iets geworden is tussen Delhaize en Albert Heijn.

 

Reageer op dit item