Sauter verhuisd - Perswijn
Nieuws

Sauter verhuisd

Sauter Wijnen Maastricht, een van de klassieke namen binnen de Nederlandse wijnhandel, is verhuisd naar een nieuw onderkomen. Het in december 2009 weer verzelfstandigde bedrijf wil hiermee optimaal de toekomst tegemoet treden. Behalve aan een geconditioneerde opslagruimte en het kantoor biedt die nieuwe locatie onderdak aan een heus wijntheater met een hypermodern proeflokaal en een winkel.

Sauter_groot.jpg
Sauter Wijnen Maastricht, een van de klassieke namen binnen de Nederlandse wijnhandel, is verhuisd naar een nieuw onderkomen. Het in december 2009 weer verzelfstandigde bedrijf wil hiermee optimaal de toekomst tegemoet treden. Behalve aan een geconditioneerde opslagruimte en het kantoor biedt die nieuwe locatie onderdak aan een heus wijntheater met een hypermodern proeflokaal en een winkel. Een hele vooruitgang vergeleken met het nogal kille bedrijfspand bij de Beatrixhaven waarin Sauter de afgelopen jaren gehuisvest was.

Het nieuwe thuis van Sauter Wijnen, een wijnhandel waarvan de naam al ruim een eeuw onlosmakelijk met die van de Limburgse hoofdstad verbonden is, ligt op het bedrijventerrein Scharn Noord. Komende uit het noorden vanaf de A2 linksaf bij de eerste verkeerslichten. Eveneens wetenswaardig voor niet-Maastrichtenaren: hier zijn ook nog een paar andere lokale iconen gevestigd. Zowel André Rieu als de regionale omroep L1 hebben er hun studio’s.

Sauter Wijnen hoopt dat het wijntheater dé locatie in Maastricht en omgeving wordt voor proeverijen, presentaties, ontvangsten en evenementen. Er is in ieder geval ruimte voor 250 man en aan de inrichting zal het alvast ook niet liggen. Je kunt immers niet om de 25 meter lange ‘wand van de smaak’ heen kijken, gevuld met 3800 flessen! Deze flessenwand is niet alleen een sfeerbepalend element, maar geeft ook een goede indruk van het assortiment, aldus het bedrijf zelf. En dat zou best nog wel eens waar kunnen zijn ook.

Het nieuwe adres van Sauter Wijnen is: Withuisveld 16A, Maastricht.

www.sauterwijnen.nl

Reageer op dit item