Jeroen Smeenk (35) volgt per 1 februari Edwin Raben op als sommelier van restaurant Wolfslaar in Breda. Hij was lange tijd in dienst als sommelier van restaurant Le Ciel Bleu in het Amsterdamse Okura Hotel.
Jeroen Smeenk (35) volgt per 1 februari Edwin Raben op als sommelier van restaurant Wolfslaar in Breda. Raben, een van Nederlands beste sommeliers en gastheren, kondigde eind vorig jaar plotseling zijn vertrek aan. Dat zorgde toen voor de nodige verrassing. Hij is naar eigen zeggen toe aan een sabbatical en zal binnenkort zijn aandelen in Wolfslaar verkopen aan Ton Pinxten, met wie hij de zaak in 2000 begon. Jeroen Smeenk was lange tijd in dienst als sommelier van restaurant Le Ciel Bleu in het Amsterdamse Okura Hotel. Na zijn onvrijwillige vertrek uit Amsterdam vorig jaar werkte hij bij Auguste in Maarssen.
Misschien ook iets voor u
Sélections Parcellaires Ermitage van M. Chapoutier
Wijngaardexpressie in optima forma De Hermitageheuvel is een wereldberoemde herkomst, maar zeker geen homogeen terroir. M. Chapoutier brengt daarom jaarlijks...
Winnaars van het PERSWIJN Wijnconcours 101 beste van 2024
Na de proefrondes hebben onze panelleden 101 finalisten gekozen. Uit de finalisten heeft de jury door middel van een blindproeverij...
Voorwoord PERSWIJN #8 2024
Uit het grote aantal inzendingen voor het wijnconcours kozen we 101 beste wijnen van 2024 voor u. Het speciale thema...
Kastanienbusch, Morstein en Idig 2014-2023
De 10 recente jaargangen van de topwijnen van Rebholz, Wittmann en Christmann Eind augustus 2024 organiseerden de drie topproducenten Ökonomierat...
PERSWIJN #8 met supplement 101 beste wijnen van 2024 komt uit op 2 december 2024
Uit het grote aantal inzendingen voor het wijnconcours kozen we 101 beste wijnen van 2024 voor u. Het speciale thema...
Wijnschrijver Stefaan Soenen verkozen tot Belgische Wijnambassadeur 2024
Wij feliciteren onze redacteur Stefaan Soenen met zijn benoeming tot Belgische Wijnambassadeur 2024. De vzw Belgische Wijnbouwers heeft Stefaan Soenen verkozen tot Belgische...