Jeroen Smeenk (35) volgt per 1 februari Edwin Raben op als sommelier van restaurant Wolfslaar in Breda. Hij was lange tijd in dienst als sommelier van restaurant Le Ciel Bleu in het Amsterdamse Okura Hotel.Jeroen Smeenk (35) volgt per 1 februari Edwin Raben op als sommelier van restaurant Wolfslaar in Breda. Raben, een van Nederlands beste sommeliers en gastheren, kondigde eind vorig jaar plotseling zijn vertrek aan. Dat zorgde toen voor de nodige verrassing. Hij is naar eigen zeggen toe aan een sabbatical en zal binnenkort zijn aandelen in Wolfslaar verkopen aan Ton Pinxten, met wie hij de zaak in 2000 begon. Jeroen Smeenk was lange tijd in dienst als sommelier van restaurant Le Ciel Bleu in het Amsterdamse Okura Hotel. Na zijn onvrijwillige vertrek uit Amsterdam vorig jaar werkte hij bij Auguste in Maarssen.
Misschien ook iets voor u
Flesaanvraag PERSWIJN #7 2022 (Deadline 14 juli)
Flesaanvraag PERSWIJN #7 2022 (Deadline 14 juli) Geachte importeur, Graag vragen wij uw aandacht voor de aanvraag van proefflessen voor...
Winnaars van het PERSWIJN Wijnconcours Duitsland 2022
In samenwerking met het Informatiebureau voor Duitse Wijn heeft PERSWIJN het Wijnconcours Duitsland 2022 georganiseerd. Na de proefrondes hebben onze...
Voorwoord PERSWIJN #4 2022
Duitsland behoort met zijn wijnen tot de top. We selecteerden in ons wijnconcours 100 wijnen voor u waarvan geen enkele...
PERSWIJN #4 met supplement wijnconcours Duitsland komt 13 juni uit!
Duitsland behoort met zijn wijnen tot de top. We selecteerden in ons wijnconcours 100 wijnen voor u waarvan geen enkele...
PERSWIJN WIJNCONCOURS 100 BESTE VAN 2022
In deze competitie staan de lekkerste wijnen uit 2022 centraal, met extra aandacht voor het seizoensthema syrah/shiraz. De winnende wijnen...
Adriaan Visser is beste sommelier van Nederland
Maandagavond 16 mei jl. heeft, in het Leerhotel Het Klooster (Amersfoort), Adriaan Visser van Restaurant Harry’s in Maastricht het Nederlands...