Aan tafel met importeur Carlo Pellati en sommelier Joost van Tegelen - Perswijn
Eten & Drinken

Aan tafel met importeur Carlo Pellati en sommelier Joost van Tegelen

PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties?

Voor Perswijn #8 proeven we blind o.a. een Ribolla, Riesling en Belgische chardonnay van Genoels-Elderen bij een fruits de mer van coquille, oester en mossel met een saus van zuurkool, kruidenolie en koraal.

Chef-koks is Lotte Sanders van restaurant One in Roermond. Eregasten zijn importeur Carlo Pellati van Karakter Wijnimport en sommelier Joost van Tegelen van restaurant One.

Wilt u het interview met de gasten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij de gerechten passen? Lees dan Perswijn #8 – 2023.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands