Aan tafel met importeur Carlo Pellati en sommelier Joost van Tegelen - Perswijn
Eten & Drinken

Aan tafel met importeur Carlo Pellati en sommelier Joost van Tegelen

PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties?

Voor Perswijn #8 proeven we blind o.a. een Ribolla, Riesling en Belgische chardonnay van Genoels-Elderen bij een fruits de mer van coquille, oester en mossel met een saus van zuurkool, kruidenolie en koraal.

Chef-koks is Lotte Sanders van restaurant One in Roermond. Eregasten zijn importeur Carlo Pellati van Karakter Wijnimport en sommelier Joost van Tegelen van restaurant One.

Wilt u het interview met de gasten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij de gerechten passen? Lees dan Perswijn #8 – 2023.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Reageer op dit item

nl Nederlands