Aan Tafel met Spike Huisman en sommelier Martien Marcelissen - Perswijn
Eten & DrinkenVideo

Aan Tafel met Spike Huisman en sommelier Martien Marcelissen

PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #3 proeven we wijnen bij onder andere langoustine van met gele curry aangemaakte quinoa, dunne plakjes kumquat, rondjes in zoet-zuur gemarineerde rettich en lucifers van appel. Een fris en puur gerecht, met oosterse accenten.

Chef-kok is Jasper Kox van restaurant Oonivoo in Uden. Eregasten zijn inkoper Spike Huisman van Colaris en sommelier Martien Marcelissen van restaurant Oonivoo WineSpired.

Wilt u het interview met de gasten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij de gerechten passen? Lees dan Perswijn #3 – 2023.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands