Eten & DrinkenVideo

Aan Tafel met Udo Göebel – wijn en spijs proeverij wijnen uit Zuid-Afrika

Aan Tafel is de rubriek waarin PERSWIJN met wijnleveranciers aan tafel gaat om uitgebreid te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #2 proeven we wijnen uit Zuid-Afrika. Hoofdgast is Udo Göebel, eigenaar van importbedrijf WineMatters, gespecialiseerd in Zuid-Afrikaanse wijnen. We proeven gerechten als Tartaar van langoustine, Tarbot met kokosschuim, Ravioli met pompoen en Risotto met aardpeer en schorseneer. We zijn te gast bij Kasteel Engelenburg in Brummen. Wilt u de recepten lezen of weten welke wijnen er volgens ons het beste bij passen? Lees dan Perswijn #2 – 2019.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Reageer op dit item