Grootspraak 2014: dé restaurantsgids voor de wijnliefhebber - Perswijn
Grootspraak

Grootspraak 2014: dé restaurantsgids voor de wijnliefhebber

Op 2 december zal de lancering zijn van Grootspraak 2014, dé restaurantgids die ook in 2014 wijnliefhebbers de weg wijst naar die restaurants waar een grote liefde voor wijn gecombineerd wordt met topgastronomie.


Los van de waardering in punten voor restaurants, trosjes voor de wijnkaart of glaasjes voor wijnbars, kent Grootspraak elk jaar onderscheidingen toe in twee categorieën: Restaurant van het Jaar en Wijnrestaurant van het Jaar.

De keuze hiervoor wordt gemaakt aan de hand van dat ene extra, dat bijzondere of onderscheidende dat op dat adres wordt geboden. Soms zelfs in vergelijking met collega’s met een hogere score in punten, trosjes of glaasjes. De bekendmaking van deze twee onderscheidingen voor het jaar 2014 zal op 2 december plaatsvinden.

Wijn speelt de hoofdrol

Wat Grootspraak zo bijzonder maakt, is dat er, in tegenstelling tot andere restaurantgidsen, veel aandacht voor wijn is. Naast een beschrijving van de gerechten en het restaurant vindt u:

•    Uitgebreide beschrijvingen van de wijnarrangementen

•    Veel aandacht voor de wijnkaart: o.a. indeling, soorten wijn, wijnen per glas

•    Beschrijving van de experitise van de sommelier

•    Extra aandacht voor wijnbarsKortom: met Grootspraak heeft u een gids in handen waarmee u zeker bij het juiste restaurant of een goede wijnbar terechtkomt en waarin veel aandacht wordt besteed voor het lekkere glas wijn of wijnarrangement bij de maaltijd.

Waar en wanneer te krijgen?

Grootspraak is dé restaurantgids voor de wijnliefhebber. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Waar kun je goed eten maar krijgt ook de wijn de aandacht die hij verdient? Voor iedereen die antwoord wil op die vraag is Grootspraak vanaf 5 december verkrijgbaar.Grootspraak kost € 12,50 en is te bestellen via deze site (klik hier om de gids alvast te reserveren), of in uw boekhandel met het ISBN-nummer: 978-90-78172-07-9. De gids is ook als iPhone App verkrijgbaar.

Wilt u ook Grootspraak verkopen of kado geven aan uw klanten en/of relaties? Neem dan contact met ons op via nienke@wijnpers.nl.Voor meer informatie en beeld: wijnpers@wijnpers.nl.

Reageer op dit item