Maître-sommelier Martijn Verkerk vertrekt bij restaurant De Nederlanden. Hij geeft zijn carrière een andere wending en gaat zijn wijnbedrijf Smaragd verder uitbouwen.

Foto: Martijn (midden) wint de Trophée Henriot.
Maître-sommelier Martijn Verkerk vertrekt bij restaurant De Nederlanden. Hij geeft zijn carrière een andere wending en gaat zijn wijnbedrijf Smaragd verder uitbouwen.
Foto: Martijn (midden) wint de Trophée Henriot.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.
Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.
Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.