GrootSpraak: crisis in restoland is nog niet voorbij - Perswijn
Grootspraak

GrootSpraak: crisis in restoland is nog niet voorbij

De crisis in restoland is helaas nog niet voorbij, is te lezen op GrootSpraak. Avocado en Choix du Chef zijn helaas gesloten. En verder enige wijzigingen bij Linnen, Merlot en Chalet Royal. Goed nieuws: een nieuwe chef bij De Burgemeester in Linschoten. Ook op GrootSpraak: recensie van De Treeswijkhoeve (Waalre): ‘Op dit niveau moet het altijd zo zijn.’


GrootSpraak-klein_1.jpg
De crisis in restoland is helaas nog niet voorbij, is te lezen op GrootSpraak. Avocado en Choix du Chef zijn helaas gesloten. En verder enige wijzigingen bij Linnen, Merlot en Chalet Royal. Goed nieuws: een nieuwe chef bij De Burgemeester in Linschoten.

Ook op GrootSpraak: recensie van De Treeswijkhoeve (Waalre): ‘Op dit niveau moet het altijd zo zijn.’

Reageer op dit item