Grootspraak verschijnt dit jaar niet - Perswijn
Nieuws

Grootspraak verschijnt dit jaar niet

Afgelopen weekend zijn de restaurants gelukkig weer open gegaan mogen we ook binnen eten. Voor onze restaurantgids Grootspraak is dat helaas echter te laat. Normaal inspecteren wij in het voorjaar de restaurants en maken we in de zomer onze gids. Inspectiebezoek is voorlopig niet aan de orde: we gunnen de restaurants de tijd weer rustig hun zaken op orde te krijgen voordat wij komen. Dat betekent dat wij dit jaar geen Grootspraak kunnen uitbrengen. We zijn vol vertrouwen dat het volgend jaar wel lukt. Intussen kunt u onze meest recente gids Grootspraak 2020 gebruiken als referentie. Informeer wel bij het betreffende restaurant of de openingsdagen en tijden nog kloppen. Geniet van uw restaurantbezoek!

Reageer op dit item