Tollius, Amersfoort - Perswijn
Grootspraak

Tollius, Amersfoort

Heel fraai ingericht restaurant, rand binnenstad. Elke dag een ander menu, eind van de middag aangekondigd op de website. Dat geeft een goed beeld van de keuken. En dat stelde dit keer bepaald niet teleur. Heel lekkere dingen al bij de zeer betaalbare champagne. Een proeverij van wat kleine gerechtjes en een goed uitgevoerd hoofdgerecht.

Utrechtseweg 42 – 3818 EM Amersfoort – T 033-4651793 – F 033-4651793

E info@tollius.nlI www.tollius.nl

Restaurant: 7

Wijnkaart:
5_tros.jpg

Heel fraai ingericht restaurant, rand binnenstad. Elke dag een ander menu, eind van de middag aangekondigd op de website. Dat geeft een goed beeld van de keuken. En dat stelde dit keer bepaald niet teleur. Heel lekkere dingen al bij de zeer betaalbare champagne. Een proeverij van wat kleine gerechtjes en een goed uitgevoerd hoofdgerecht.

Je wordt hier verwend met het arrangement, lekkere wijnen in prima spijs-wijncombinaties. Een feestelijke wijnkaart, met mooie open wijnen en daarnaast nog een kelderboek. En dat allemaal begeleid door een uitstekende sommelier. Een fantastische plek voor de wijnliefhebber, want een kaart met deze kwaliteit is heel zeldzaam. Je kijkt je ogen uit. En er wordt binnen de formule goed gekookt. Daarvoor een half punt erbij.


GrootSpraak-klein_1.jpg
Deze restaurantrecensie staat, met nog ruim 500 andere, in Grootspraak 2010, dé restaurantgids voor wijnliefhebbers. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkere glas of arrangement bij uw maaltijd. Met Grootspraak heeft u eindelijk een gids in handen waarmee u zeker bij het juiste restaurant of de juiste wijnbar terechtkomt. Meer weten? Bezoek de site

Bestellen? Klik hier

Reageer op dit item