Linnen, Oisterwijk - Perswijn
Grootspraak

Linnen, Oisterwijk

De wijnkaart is zo imposant, dat is met geen pen te beschrijven. Alle grote wijnen die je kunt bedenken staan er op, en alleen maar bijzondere jaren en flessen.Restaurant: 7,5 Wijnkaart: 5 trosjes

Gemullehoekenweg 5 – 5061 MA Oisterwijk – T 013-5212374 – F 013-5030887

E info@linnen.nlI www.linnen.nl

Restaurant: 7,5

Wijnkaart: 5 trosjes

Mooi restaurant, in dit ‘Wassenaar’ van Brabant. Fraai gedekte tafels. Goed brood, lekkere olie en boter. Bediening onder leiding van gastheer Alwin Houwing is perfect. Ook als hij er een keer niet is. Als altijd spannende amuses. Langoustine met krokante kip en frisse witlof vooraf. Diamanthaas als hoofdgerecht, heerlijke jus met jeneverbes, klasse. Jammer van die zoete kletskop als garnering. Was trouwens niet het enige zoet! Twee mooie dessertamuses en daarna zes kleine desserts van chocolade, passievrucht en mokka. Super. En, zoals je hier kunt verwachten, een feestelijk arrangement. Wat heerlijk.

De wijnkaart is zo imposant, dat is met geen pen te beschrijven. Alle grote wijnen die je kunt bedenken staan er op, en alleen maar bijzondere jaren en flessen. Prijzen zijn pittig, maar daar wordt wel wat voor geboden.Je eet hier prima, iets voorzichtiger met zoet, dan zou een hogere waardering zomaar kunnen. En dat past in dit topadres voor de wijnliefhebber.

?


GrootSpraak-klein_1.jpg
Deze restaurantrecensie staat, met nog ruim 500 andere, in Grootspraak 2010, dé restaurantgids voor wijnliefhebbers. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkere glas of arrangement bij uw maaltijd. Met Grootspraak heeft u eindelijk een gids in handen waarmee u zeker bij het juiste restaurant of de juiste wijnbar terechtkomt. Meer weten? Bezoek de site

Bestellen? Klik hier

 

Reageer op dit item