Nieuws

Klazien Vermeer nieuwe cursusleider De Wijnacademie

Klazien Vermeer volgt eind maart Ellen Dekkers op als cursusleider van De Wijnacademie. Dekkers neemt na achter jaar afscheid, ze gaat zich voortaan richten op schrijven over wijn en reizen.

Klazien_groot.jpg
Klazien Vermeer volgt eind maart Ellen Dekkers op als cursusleider van De Wijnacademie. Dekkers neemt na achter jaar afscheid, ze gaat zich voortaan richten op schrijven over wijn en reizen.

Klazien Vermeer is gevraagd voor de functie. Volgens Ellen heeft Klazien: “wijnkennis, managementervaring en mensenkennis, maar geen ‘wijnair’. En dat is nu zo leuk aan haar. Precies wat een cursusleider van De Wijnacademie nodig heeft.” Klazien combineert het werken bij De Wijnacademie met haar andere vak, ze heeft een eigen praktijk als oefentherapeut Cesar. De laatste paar jaar gaf Vermeer wijncursussen, proeverijen en was ze freelance ‘wine entertainer’.

Ellen Dekkers gaat meer tijd besteden aan wijnreizen en schrijven over wijn. “Ik heb het werk voor De Wijnacademie acht jaar lang met veel plezier gedaan, maar nu is de spanning er toch een beetje af.”

Reageer op dit item