Basiliek, Harderwijk een voorbeeld van gastvriendelijkheid - Perswijn
Grootspraak

Basiliek, Harderwijk een voorbeeld van gastvriendelijkheid

Dat je hier goed eet en dat de wijnliefhebber hier kan genieten van heel mooie wijnen, dat werd deze keer weer bevestigd. We willen het nu vooral over wat anders hebben. Inspecteren doen we als het even kan anoniem. Als iets ons niet bevalt laten we dat meestal zitten. Maar soms zijn we gewone consumenten, met gewone consumentenwensen. Dus ook met iets om over te mopperen. Dat werd hier ongelooflijk goed opgevangen. Een heel groot compliment voor chef Rick Jansma.Lees verder…
Dat je hier goed eet en dat de wijnliefhebber hier kan genieten van heel mooie wijnen, dat werd deze keer weer bevestigd. We willen het nu vooral over wat anders hebben. Inspecteren doen we als het even kan anoniem. Als iets ons niet bevalt laten we dat meestal zitten. Maar soms zijn we gewone consumenten, met gewone consumentenwensen. Dus ook met iets om over te mopperen. Dat werd hier ongelooflijk goed opgevangen. Een heel groot compliment voor chef Rick Jansma.

Lees verder…

Reageer op dit item