Kok & de Bruin, Tricht - Perswijn
Grootspraak

Kok & de Bruin, Tricht

In de Betuwe. Licht, strak en modern ingericht. Goed gedekte tafels ruim uit elkaar. Bediening uitstekend. Op tafel lekkere knabbels, fraai glas champagne open. Boter, lekker brood.Restaurant: 8 Wijnkaart: 5 trosjes

Kerkstraat 19 – 4196 AA Tricht – T 0345-577700 – F 0345-570670

E info@kokendebruin.nlI www.kokendebruin.nl

Restaurant: 8

Wijnkaart:
5_tros.jpg

In de Betuwe. Licht, strak en modern ingericht. Goed gedekte tafels ruim uit elkaar. Bediening uitstekend. Op tafel lekkere knabbels, fraai glas champagne open. Boter, lekker brood. Verrassend smakelijke en spannende amuses als altijd. Pompoenmousseline met dungesneden coquilles en zuurdesemcroutons en crème-fraîchegelei. Lichtgerookte zachtgegaarde makreel, frisse salade, krokante aardappel. Slibtongfilet op runderwang. Prachtige Nederlandse kazen. Heerlijke proeverij van ananas toe. Een perfect arrangement, goed gekozen. De wijnkaart is uitgebreid en verdient een groot compliment voor de keuze van de wijnbedrijven per streek. De prijzen zijn niet hoger dan elders. Je eet hier goed en verrassend voor een aangename prijs. En voor de wijnliefhebber is dit de reis waard. Een hogere waardering dus.


GrootSpraak-klein_1.jpg
Deze restaurantrecensie staat, met nog ruim 500 andere, in Grootspraak 2010, dé restaurantgids voor wijnliefhebbers. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkere glas of arrangement bij uw maaltijd. Met Grootspraak heeft u eindelijk een gids in handen waarmee u zeker bij het juiste restaurant of de juiste wijnbar terechtkomt.

Meer weten? Bezoek de site

Bestellen? Klik hier

Reageer op dit item