Index van Perswijn artikelen van 1999 tot en met 2003.
Onderwerp: Jaargang-Nummer/Pagina (Details)
Abruzzo: 03-5/40
Adel & Wijn: 02-3/18 (Van Limburg Stirum); 02-4/18 (baron van Verschuer); 02-5/18 (Jonkheer Boddaert)
Aglianico: 99-1/14
Albeda Jelgersma (interview): 00-3/21
Allied Domecq: 03-5/36
Apulië: 03-1/21
Aridjis, Theologos (interview): 03-1/43
Argentinië: 99-2/4
Australië: 99-1/17; 99-4/26; 00-3/31; 01-4/19; 02-3/42; 02-4/33 (west-); 03-2/22; 03-3/40
Banyuls: 99-4/21
Barbera: 01-1/15
Barolo: (1997) 02-1/13
Beaucastel: 01-2/30
Beaujolais: 02-3/33
Bergerac: 03-1/58; 03-6/40
Beringer: 01-3/27
Biologische wijnbouw: 00-5/12; 00-6/15
Blenden: 03-1/39; 03-2/60 (E & J Gallo contest); 03-3/48; 03-5/55 (Graham’s); 03-7/30 (Graham’s)
Boer, Eddy de (interview): 02-5/23
Bolgheri: 03-4/36
Bordeaux: (1989): 99-6/8; (1998): 99-3/7; (1999): 99-6/42; (1996): 00-1/8; (1999): 00-3/10; (2000): 01-2/9; (2000): 01-2/36; (2001): 01-6/41; (2001): 02-2/53; (2002): 02-6/53; (2002): 03-3/12; (2003): 03-7/54
Bordeaux Advisory: 03-6/12
Bordeaux, Côtes: 01-5/31; (2001): 02-2/13; (Lezongars & Rocher Corbin): 02-3/23
Bordeaux, Hollandse glorie: 99-3/21
Bordeaux, Klassement: 00-3/26
Bordeaux, Médoc: 99-5/31
Bordeaux, Prijzen: 00-2/28
Bordeaux, Primeur 2002: 03-4/54
Bordeaux, Supérieur: 99-2/27
Bordeaux, Wit: 00-4/32
Bordeaux/Bourgogne: 03-3/26
Bottelen in Nederland: 03-6/36
Bower, Huyshe (Taylor’s): 02-2/52
Boüard de Laforest, Hubert de: 03-5/44
Bourgogne: (1998) 99-5/27
Bourgogne, schandaal:01-1/26
Breuer, Weingut Georg -: 01-4/26
Brumont, Alain: 01-1/18 (verhaal + notities)
Brunello di Montalcino: 00-5/9
Californië: 99-6/37; 02-5/43 (oogst)
Calon Ségur, Château: 00-6/38; 02-4/60
Canada: 99-2/17
Campanië: 03-3/32
Capezzana: 02-3/36
Carmenère: 01-3/19
Catalunya: 00-5/24
Cazes Frères: 02-1/25 (verhaal + notities)
Chablis: 01-3/13
Chambolle: 02-1/17
Champagne: 99-5/12; 99-6/19; 01-6/46; 03-7/12
Champagne aan Zee: 03-1/25; 03-8/46
Champagne(special): 02-C/6 (Imago); 02-C/10 (Bollinger); 02-C/11 (Deutz); 02-C/11 (Drappier); 02-C/12 (Charles Heidsieck); 02-C/12 (Laurent Perrier); 02-C/14 (Moët & Chandon); 02-C/14 (Philipponnat); 02-C/16 (Piper-Heidsieck); 02-C/16 (Pol Roger); 02-C/18 (Roederer); 02-C/18 (De Sousa); 02-C/20 (Taittinger); 02-C/20 (Jacques Selosse); 02-C/22 (Jeanmaire); 02-C/22 (Charles de Cazanove); 02-C/24 (Pierre Moncuit); 02-C/24 (R. M. Coutier); 02-C/27 (Champagne aan Tafel); 02-C/32 (Champagne bewaren)
Chanson, Père & Fils: 02-1/21 (verhaal + notities)
Chenet, J. P.: 03-7/36
Chianti: 00-3/14; 03-2/12
Chili: 00-4/9; 01-3/9; 01-3/19; 02-6/12
Cohen, Ron (interview): 00-1/14
Concentratie, synoniem kwaliteit: 01-5/39
Côteaux du Languedoc: 99-4/24; (1998) 99-5/27; 00-1/24; 00-2/10
Côtes du Roussillon: 00-2/10
Crémant: 99-6/31
Crus Bourgeois, Coupe des: ’99: 00-1/13
Crus Bourgeois, nieuw klassement: 03-1/51
Derenoncourt, Stéphane (Interview): 02-2/33
Diel, Armin: 03-8/32
Dolcetto: 01-1/15
Dominus: 02-5/47
Douro: 03-1/13; 03-7/40
Ducournau, Patrick: 03-7/16
Duijn, Jacob (interview): 03-5/32
Duitse wijn: 99-3/11; 02-2/48 (verhaal + notities)
Duitsland: 03-4/12; 03-5/16
Eikenhout: 00-1/26; 00-2/23
Eilanden, Mediterrane: 00-3/29
Elzas: (Gewurztraminer, Pinot Gris) 99-1/4; (kwestie van smaak?) 99-1/9; (Trimbach) 99-1/24; 02-6/48
En Verre: 03-2/30
Entre-Deux-Mers: 02-1/41
Feugères: 02-3/13
Gaja, Angelo: 02-4/52
Gascogne: 03-1/35
Gauby, Gerard: 00-1/21
Genetisch modificeren: 01-2/12
Gevrey: 01-2/17
Gewasbescherming: 99-3/24
Gist: 02-4/54
Grahm, Randall (interview): 02-1/29
Grand Jury Européen: 99-2/9; 99-5/23
Grand Mayne, Château: 03-8/36
Grenache: 01-3/24
Griekenland: 99-1/21; 03-2/58
Groene revolutie in de wijngaard: 00-5/32
Guffens, Jean-Marie: 99-3/17 (interview)
Guigal: 01-2/24
Hongarije: 01-4/38
Holleman, Kees (interview): 03-6/44
Houtsnippers: 03-7/16
Internet, wijn op het: 99-2/13; 00-6/36
Irrigatie: 01-2/33
Jefferson, Thomas: 99-2/22
Jura: 03-4/16
Jurançon: 03-6/46
Kant, Joop van (interview): 01-5/23
Kerstquiz: 02-1/44 (uitreiking); 02-6/58 (vragen)
Kerstwijnen: 02-6/32
Kurk: 03-5/22
Kurksmaak: 99-2/7
Lageder, Alois: 00-3/17
Lagrange, Château: 00-4/30
Languedoc: 02-3/55 (bewaren?)
Leflaive: 02-5/27
Lenselink, Otto (interview): 01-6/23
Lent, Wijnfort: 03-3/46
Libanon: 03-3/30
Lubéron, Côtes de: 00-4/13
Luxemburg: 01-5/27
Madiran: 03-7/44
Malbec: 00-2/30
Marchand, Pascal: 99-5/13
Marken: 99-5/17; 03-5/40
Marsala: 99-6/34
Mas Amiel: 02-4/23
Médailles: 03-6/30
Meij, Regina (interview): 01-2/18
Merlot: 99-1/28
Michelangelo, wijnwedstrijd: 01-1/28
Microbullage: 01-3/33
Middellandse zee: 02-3/49
Millenniumwijnen: 99-6/12; 99-6/23
Mondavi: 00-4/19; 00-6/29; 01-4/23
Montferrand, Bernard de: 99-4/8 (interview)
Morey: 02-1/17
Nederlandse Wijngaarden: 02-5/33; 03-6/32 (Genoels-Elderen)
Nieuw-Zeeland: 01-4/19
Nieuwe-Wereld: 02-4/43; 03-2/36
Nieuwe-Wereld, ontdek de: 03-3/42
Oogstimpressie: (1999) 99-6/27; (2000) 00-6/17; (2001) 01-6/27; (2002) 02-6/44; (2002) 03-7/22
Oogstjaar, betrouwbaarheid: 03-8/54
Oost-Europa: 00-2/14
Oostenrijk: 00-5/30; 01-2/21; 02-6/22; 03-6/16; 03-8/40
Opus One: 03-3/52
Oude wijn: 01-5/43; 02-6/57
Pinot-Noir: 01-6/10
Plantdichtheid: 03-2/54
Pommard: 01-1/22
Pon, Ben (interview): 03-2/32
Port: 99-4/19 (vintages of the century); 00-6/23 (96/97/98); 01-4/29 (wit); 02-2/38 (Vintage 1991); 02-3/52 (Vintage 2000); 03-4/44 (Vintage 2000); 03-8/12 (Modernisering)
Portugal: 01-1/9 (geld voor inverstering)
Pouilly-Fumé: 01-5/10
Prijs van wijn: 02-2/16
Primitivo: 01-3/21
Proefthema’s: 01-1/43 (Barolo/Barbaresco); 01-2/36 (Bordeaux 2000); 01-4/512 (Breuer); 01-3/35 (Chablis); 01-5/56 (Côtes de Bordeaux); 01-5/45 (Friuli); 01-5/53 (Fronsac/Canon-Fronsac); 01-3/40 (Grenache); 01-6/48 (LBV-Port) ; 01-5/46 (Luxemburg); 01-3/39 (Merlot, Italië); 01-3/38 (Minervois) ; 01-6/56 (Mousserend tot € 13,61); 01-2/43 (Oostenrijk); 01-1/36 (Piemonte rood); 01-2/41 (Piemonte wit); 01-6/49 (Pinot Noir, geen Bourgogne); 01-1/41 (Pommard/Volnay); 01-1/39 (Portugal); 01-5/47 (Provence); 01-4/45 (Rheingau/Pfalz); 01-4/47 (Ribera del Duero); 01-2/40 (Roussillon); 01-4/41 (Rosé); 01-6/55 (Sauternes); 01-4/52 (Sicilië); 01-3/32 (Toscane); 01-5/55 (Tricastin/Cost. de Nîmes); 01-6/54 (Ventoux/Lubéron); 01-4/46 (Witte port); 01-4/49 (Zuid-Afrika); 01-5/49 (Zuid-Afrika); 02-1/46 (Barolo/Barbaresco); 02-1/48 (Californische Cabernet); 02-1/49 (Chianti Classico 1998); 02-1/50 (Morey/Gevrey/Chambolle); 02-1/51 (Australische juweeltjes); 02-1/52 (Pays d’Oc); 02-1/55 (Zinfandel 1999); 02-1/56 (Bordeaux 1982); 02-1/58 (Chablis); 02-2/53 (Bordeaux 2001); 02-2/57 (Noord-Rhône); 02-2/59 (droge Sherry); 02-2/60 (Pays d’Oc II); 02-2/62 (Rode Loire); 02-2/64 (Toscane); 02-3/60 (Rosé 2001); 02-3/64 (Beaujolais); 02-3/67 (Mosel-Saar-Ruwer); 02-3/70 (Languedoc speciale Cuvées); 02-3/71 (Faugères/Saint-Chinian); 02-3/74 (Bordeaux); 02-3/75 (Spanje); 02-4/64 (Elzas-Edele Rassen); 02-4/69 (Viognier); 02-4/71 (VdP Sud-Ouest); 02-4/73 (Sonoma); 02-4/75 (Mâcon/Saint-Véran/Pouilly-Fuissé); 02-4/77 (Soave); 02-4/78 (Rioja); 02-5/63 (Rhône/Rhône Villages, 2000/2001); 02-5/67 (Rhônedal/Provence); 02-5/68 (Santa Rita); 02-5/70 (Merlot onder € 10,-); 02-5/76 (2e wijnen Bordeaux); 02-5/78 (West-Australië); 02-5/80 (Nederlandse wijn); 02-C/34 (Topchamapgnes); 02-C/35 (Champagne overig); 02-5/66 (Chateaunauf du Pape); 02-6/68 (Ripasso & Amarone); 02-6/69 (oude wijn); 02-6/71 (Merlot boven €10,-); 02-6/77 (VdP de Roussillon); 02-6/79 (Gerijpte Tawny); 02-6/81 (Chileens); 03-1/62 (puglia); 03-1/66 (Campo de Borja, Somontano en Navarra); 03-1/69 (Californië); 03-1/72 (douro); 03-1/75 (Saint Chinian); 03-2/63 (Toscane); 03-2/67 (Corbières); 03-2/69 (Shiraz Australië); 03-2/74 (Cabernet Australië); 03-3/63 (Bordeaux 2002); 03-3/68 (Toscane ‘99/’00); 03-3/72 (Chili wit); 03-3/75 (Campania); 03-4/62 (Rosé ‘02/’03); 03-4/68 (Chardonnay Australië); 03-4/70 (Duits); 03-4/72 (Argentijns wit); 03-4/73 (Rueda); 03-4/75 (Faugères); 03-5/65 (Ribera del Duero); 03-5/67 (Duitsland); 03-5/71 (Bordeaux); 03-5/73 (Marken & Abruzzen); 03-5/76 (Zuid-Afrika wit); 03-6/63 (Côtes de Beaune wit); 03-6/67 (Cabernet Chili); 03-6/71 (Cava); 03-6/72 (Bergerac); 03-7/62 (Champagne Brut); 03-7/64 (Prestige en Millésimés); 03-7/66 (Mousseux); 03-7/69 (Cahors); 03-7/70 (Madiran); 03-7/72 (Sicilë wit); 03-7/75 (Douro); 03-7/76 (Prem. Crus ’99); 03-8/63 (Sicilië rood); 03-8/65 (Cabernte & Malbec Argentinië); 03-8/69 (Carmenère Chilli); 03-8/71 (Oostenrijk rood en zoet); 03-8/74 (Loire zoet); 03-8/75 (Vintage port 2001)
Provence: 02-1/33
Puntenscore, leve de vaagheid: 03-4/30
Raben, Edwin (interview): 03-7/32
Ramos Pinto: 01-4/35
Restsuiker: 02-2/45
Rhône: 01-2/28; 02-5/13; 03-3/16
Ribera del Duero: 03-5/12
Rioja: 00-1/19; 02-4/13
Roemenië: 00-2/17
Rolland, Michel: 02-6/26
Rosé aan Zee: 03-3/39; 03-4/48
Rueda: 03-4/32
Saint-Bacchus: 00-4/27
Saint-Chinian: 02-3/13
Sancerre: 01-5/10
Sandeman: 02-5/37 (verhaal + notities)
Schaalvergroting in de wijn: 01-1/34
Schneider, Bernd (interview): 03-2/16
Sherry: 99-5/9; 02-2/23; 02-5/51; 03-1/53
Skalli, Robert (interview): 03-5/30
Slovenië, Collio: 00-6/9
Soave: 02-4/36
Sonoma: 02-4/48
Spanje: 03-1/17; 03-5/48 (onbekend)
Spanje, Centraal: 00-2/19
Staete Landt: 03-1/47
Terroir: 00-1/32; 03-5/56
Thackrey, Sean (interview): 03-2/40
Tokaji: 99-4/11
Toro: 03-4/22
Toscane: 01-2/15; (Morellino di Scansano) 01-4/14; (Chianti/Montepulciano/Montalcino) 02-2/19
Tot, Anneke (interview): 00-2/32
Truffels: 02-3/48
Ullom, Randy: 02-3/17 (verhaal + notities)
Uruguay: 03-4/40
Vader/Zoon: 01-1/31 (Niepoort); 01-3/16 (Hulst/Apostelhoeve); 01-5/19 (Haag); 01-6/19 (Trimbach); 02-2/27 (Bodegas Castaño); 02-3/27 (Malan/Simonsig); 02-4/27 (Shafer); 02-6/17 (Niepoort)
Val Joanis (Lubéron): 01-6/14
Vargellas Taylor’s, Quinta de: 01-5/33
Valpolicella: 02-6/35
Veiling: 99-2/21; 03-2/46; 03-8/44
Veneto: 00-4/16
Ventoux, Côtes du: 00-4/13; 03-3/36; 03-8/23
Vesuvio, Quinta do: 02-6/64
Vinoble: 00-5/27
Volnay: 01-1/22
Vos, Cees (interview): 99-4/15
Vouvray: 02-2/40
Vrouwen aan het roer: 03-2/26 (Fagiuoli); 03-3/22 (Parent); 03-4/26 (Wood/Lindemans); 03-5/26 (Gallo); 03-6/26 (Lurton); 03-7/26 (Kuntz); 03-8/28 (Faller et filles)
Vrouwen en wijn: 03-1/31
VS, Noordwest: 99-4/30
Wereldwijnconjunctuur: 02-5/54
Wijnbouw, Duurzame: 03-3/54
Wijnglas: 99-5/14
Wijnjaren: 03-6/54
Wijnkaartprijs: 99-5/19; 00-5/16; 00-5/19; 01-6/31; 02-6/50; 03-1/61; 03-3/58
Wijngaard en Kelder, een jaar in: 03-1/49 (feb & mrt); 03-2/50 (april); 03-3/50 (Mei & Juni); 03-4/50 (juli & aug); 03-5/52 (sept); 03-6/50 (okt); 03-7/50 (nov); 03-8/50 (dec)
Wijn & muziek: 99-4/29
Wijnmaken voor Boeren, de cursus: 03-7/48
Wijn opleggen & ouderen: 99-2/25
Wijn aan tafel: 03-8/16
Wijn & spijs: 00-5/21; 01-3/30 (Veltliner); 01-4/32 (Rueda/Chablis); 01-5/35 (Riesling/Shiraz); 01-6/35 (Witte Provence/Fronsac); 02-1/37 (Côtes de Ventoux/Pinot Noir/LBV); 02-2/42 (Pays d’Oc wit/Piemonte rood); 02-3/45 (Jerez/Bourgueil); 02-4/39 (Rosé/Beaujolais); 02-5/39 (Mâconnais wit/Californië rood); 02-6/41 (Merlot/Rhône Villages); 03-4/58 (Rosé); 03-5/60 (Marken); 03-6/58 (Bergerac); 03-7/58 (Argentinië); 03-8/58 (Desserts)
Wijn, typiciteit: 99-5/25
Wortelstok: 03-1/55
Zinfandel: 99-3/13; 00-6/33
Zuid-Afrika: 00-4/22; 01-4/10; 02-3/38
Zwitserland: 01-5/14