Aan tafel met Birgit Monard en sommelier Jasper Rijkers - Perswijn
Eten & DrinkenVideo

Aan tafel met Birgit Monard en sommelier Jasper Rijkers

PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties?

Voor Perswijn #proeven7 we blind o.a. een PRIVAT RIESLING SENFTENBERGER PELLINGEN, een POUILLY-FUISSÉ, een CHARDONNAY uit MARGARET RIVER, en een wijn uit LUXEMBURG.

Chef-kok is Ralf Berendsen van restaurant Ralf Berendsen in Laken – België. Eregasten zijn Birgit Monard, eigenaar van Monard Pro Vino tot de fusie met Ad Bibendum, en sommelier Jasper Rijkers werkzaam bij restaurant Ralf Berendsen.

Wilt u het interview met de gasten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij de gerechten passen? Lees dan Perswijn #7 – 2024.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands