Aan tafel met importeur Martijn Verkerk en sommelier Sabas Joosten - Perswijn
Eten & Drinken

Aan tafel met importeur Martijn Verkerk en sommelier Sabas Joosten

PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties?

Voor Perswijn #7 proeven we blind een o.a. Muscadet en Grillo bij een gerecvht van sous-vide gegaarde en geroosterde worteltjes, gepekelde ui, sinaasappelpartjes en gehakte macadamia noten.

Chef-kok is Sander Bierenbroodspot van restaurant Sinck in Amsterdam. Eregasten zijn importeur Martijn Verkerk van Smaragd Wijnen en sommelier Sabas Joosten van restaurant Sinck.

Wilt u het interview met de gasten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij de gerechten passen? Lees dan Perswijn #7 – 2023.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands