Aan tafel met Frank Valkenhoff en sommelier Tom Wessels - Perswijn
Eten & DrinkenVideo

Aan tafel met Frank Valkenhoff en sommelier Tom Wessels

PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #4 proeven we een Bourgogne Aligoté, Saumur blanc en een rosé bij een frisse krabsalade met vettig mergbroodje.

Chef-kok is Laurens Hensen van restaurant De Lage Vuursche. Eregasten zijn wijnwinkel eigenaarFrank Valkenhoff van de Bussumsche Wijnkoopery Anno 1907 en sommelier Tom Wessels van restaurant De Lage Vuursche.

Wilt u het interview met de gasten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij de gerechten passen? Lees dan Perswijn #4 – 2023.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands