Aan tafel met Frank Valkenhoff en sommelier Tom Wessels - Perswijn
Eten & DrinkenVideo

Aan tafel met Frank Valkenhoff en sommelier Tom Wessels

PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #4 proeven we een Bourgogne Aligoté, Saumur blanc en een rosé bij een frisse krabsalade met vettig mergbroodje.

Chef-kok is Laurens Hensen van restaurant De Lage Vuursche. Eregasten zijn wijnwinkel eigenaarFrank Valkenhoff van de Bussumsche Wijnkoopery Anno 1907 en sommelier Tom Wessels van restaurant De Lage Vuursche.

Wilt u het interview met de gasten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij de gerechten passen? Lees dan Perswijn #4 – 2023.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Reageer op dit item

nl Nederlands