Aan Tafel met Nicolai van der Linden - wijn-spijs bij restaurant Het Arsenaal 1309 in Doesburg - Perswijn
Eten & Drinken

Aan Tafel met Nicolai van der Linden – wijn-spijs bij restaurant Het Arsenaal 1309 in Doesburg

Aan Tafel is de rubriek waarin PERSWIJN met wijnleveranciers aan tafel gaat om te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #2 proeven we blind wijnen uit Sicilië bij de gerechten. Eregast is Nicolai van der Linden, eigenaar van Welkom aan Tafel. We proeven onder andere een vegetarische steak van knolselderij met aardappel en miso met een saus van morilles, schorseneer met gebrande mout en groene dragon-olijvensaus, gekonfijte kumquat met polenta en wagyu-biefstuk met portsaus. We zijn te gast bij Restaurant Het Arsenaal 1309 in Doesburg.

Wilt u de recepten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij passen? Lees dan Perswijn #2 – 2022. ​

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Reageer op dit item