Aan Tafel met Pieter-Dirk Roeleveld - wijn-spijs bij restaurant Ratatouille - Perswijn
Eten & Drinken

Aan Tafel met Pieter-Dirk Roeleveld – wijn-spijs bij restaurant Ratatouille

Aan Tafel is de rubriek waarin PERSWIJN met wijnleveranciers aan tafel gaat om te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #1 proeven we zowel witte als rode wijnen bij de gerechten. Eregast is Pieter-Dirk Roeleveld, eigenaar van Artisan Wines. We proeven onder andere zeebaars met een hartige schaaldierensaus en shiitake, kalfsborst met een kruidige saus, knolselderij met rode biet en bloemkool met paddestoelensalsa. We zijn te gast bij Wim Zwaart van Restaurant Ratatouille in Harderwijk.

Wilt u de recepten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij passen? Lees dan Perswijn #1 – 2022.

​Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Reageer op dit item