Flesaanvraag Perswijn #2 (deadline 19 januari) - Perswijn
Flesaanvraag
Nieuws

Flesaanvraag Perswijn #2 (deadline 19 januari)

Geachte importeur,Graag vraag ik uw aandacht voor de aanvraag van proefflessen voor nummer 2018/2 van PERSWIJN, te verschijnen in maart 2018. Wij willen u vragen flessen in te zenden voor de hieronder vermelde onderwerpen.Zoals u kunt zien schuiven er onderwerpen door naar de volgende editie van PERSWIJN. De doorgeschoven onderwerpen zijn dikgedrukt.Wilt u voor het eerst uw wijn insturen?

Lees de uitleg van de flesaanvraag

Wilt u de flesaanvraag per mail ontvangen? Schrijf u hier in als importeur voor onze zakelijke mailings!

Flesaanvraag voor PERSWIJN #2:

  1. Loire Rood / Chinon, Bourgueil, Saumur-Champigny, Sancerre rood, etc.  (doorgeschoven thema)
  2. Wijnen op basis van merlot (minimaal 85%) (m.u.v. Bordeaux). (doorgeschoven thema)
  3. Languedoc rood en wit: minervois, corbières, pic st loup, st chinian, faugères, etc. Geen IGP/ Vin de Pays/wijnen uit Roussillon.
  4. Wijnen op basis van sauvignon blanc (minimaal 85%) m.u.v. Nieuw-Zeeland.
  5. Duitsland rood, met de focus op Spätburgunder/pinot noir. Overig rood ook toegestaan.

uiterste datum inzenden flessen: 19 januari

Op de bovengenoemde wijnen is hetvolgende van toepassing:

  1. De wijnen voor editie 8 hebben we reeds in de vorige flesaanvraag opgevraagd. Uiteraard vragen wij inzending van flessen uitsluitend als u deze nog niet eerder heeft ingestuurd. Heeft u hier twijfels over, neem dan contact met ons op. Voor alle wijnen geldt dat er voldoende van op voorraad moet zijn. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u bellen naar 020 6922108 of mailen naar Bonne Benschop: bonne@wijnpers.nl
  2. De ingezonden wijnen zullen worden gebruikt voor artikelen in Perswijn. De wijnen worden in de rubriek ‘Geproefd & Beoordeeld’ besproken en sommige wijnen komen ook in de rubriek ‘Geselecteerd’ met een uitgebreide proefnotitie.
  3. Vermelding van consumentenprijs geschiedt in de vorm van directe prijsvermelding bij importeurs die direct aan de consument leveren of in de vorm van een prijscategorie, gebaseerd op de uiteindelijke consumentenprijs, bij importeurs die niet rechtstreeks aan de consument leveren. Prijscat. 1: tot € 4,- ; Prijscat. 2: van € 4,- tot € 5,-; Prijscat. 3: van € 5,- tot  € 7,50; Prijscat. 4: van  € 7,50 tot € 10,-; Prijscat. 5: van € 10,- tot € 12,50; Prijscat. 6: van € 12,50 tot € 15,-; Prijscat 7: van € 15 tot € 20; Prijscat. 8 van € 20,- tot € 30,-; Prijscat. 9 van € 30,- tot € 50,- en prijscat. 10 van wijnen van meer dan € 50,-.

Om iets te laten zien van de werkwijze van het panel, willen we graag (vertegenwoordigers van) importeurs uitnodigen eens een keer met het panel mee te proeven. Heeft u daar belangstelling voor, neem dan even contact op via een van de bovengenoemde nummers of door middel van een e mail.

Verzendadres flessen:

PERSWIJN
Middenweg 193
1098 AN Amsterdam

Graag een etiket achterop de fles plakken met hierop: de flesaanvraag, consumentenprijs en naam van de importeur.  Indien dit niet mogelijk is, kunt u deze informatie sturen naar: bonne@wijnpers.nl
(Bij geen gehoor op dit adres kan de wijn afgeleverd worden bij een van de buren)

Met vriendelijke groet en dank voor uw medewerking,
Ronald de Groot, Hoofdredacteur

Reageer op dit item