Bythegrape.nl introduceert By the Bean - Perswijn
Nieuws

Bythegrape.nl introduceert By the Bean

By the Grape is een nieuw smaakavontuur aangegaan met Bocca Coffee. De wijnspecialisten van By the Grape hebben samen met de branders van Bocca Coffee een bijzondere range koffie (bonen) samengesteld die de smaakprofielen van wijn en koffie naast elkaar legt. Kortom: koffie met de rijke smaakvariatie van wijn.
Uniek smaakconcept

Steeds meer mensen ontdekken dat wijn en koffie veel gemeen hebben. Niet alleen de melange en blend van beide zijn kenmerkend, ook de geur en variatie in topkwaliteit komen overeen. Met dit in gedachten zijn de wijnspecialisten van By the Grape en koffiekenners van Bocca Coffee een uniek smaakconcept gestart: By the Bean. Een bijzondere range koffies die is samengesteld door de smaakprofielen van wijn en koffie naast elkaar te leggen. Kortom: koffie waar de rijke smaak van wijn in zit.

 

Koffiekeuzes van kenners:

Op de verpakking van By the Bean zijn de verschillende smaken mooi omschreven, zodat je makkelijk voor je eigen smaak koffie kunt kiezen:

·      Merlot Blend: een koffie met een ronde zachte smaak, met een vleugje kers en chocolade.

·      Cabernet Blend: een rijke en complexe koffie met pit, aroma’s van cassis en cederhout.

·      Shiraz Blend: een pittige koffie met bite, proef de volle smaak van rood fruit en een toefje

       witte peper.

·      Sommeliers Blend: exclusieve blend van topkwaliteit koffie geselecteerd door de

       wijnspecialisten van By the Grape in samenwerking met sommelier Mark Lubbersen van 't

       Schulten Hues in Zutphen (1 Michelin ster).

Al onze koffiebonen zijn van biologisch gecertificeerde oorsprong en worden gebrand door Bocca Coffee in Dronten. Alle smaken van By the Bean zijn verkrijgbaar in zakken van 250 gram en de Sommeliers Blend en de Merlot Blend ook in zakken van 1000 gram.

Meer weten? Ontdek de bijzondere smaken op bythebean.nl

Reageer op dit item