Nederlandse Wijnfeesten: Nazomeren in Groesbeek - Perswijn
Nieuws

Nederlandse Wijnfeesten: Nazomeren in Groesbeek

In het laatste weekend van september vinden in het Gelderse Wijndorp Groesbeek voor de zesde maal de Nederlandse Wijnfeesten plaats.
Verras vrienden of familie of verwen jezelf met een weekendje of dagje vol wijnproeverijen, wijngaarden, muziek, cultuur, beauty en wellness. De Nederlandse Wijnfeesten vinden dit jaar plaats op 28, 29 en 30 september in het centrum van Groesbeek en in een vijftal wijngaarden.

Wijn

Op zaterdag 29 en zondag 30 september van 1 tot 7 is de wijnmarkt in het centrum geopend. Wijngaardeniers en wijnhandelaren presenteren er hun beste wijnen uit binnen- en buitenland, vergezeld van een prettige sfeer met terrasjes, lekkere hapjes en leuke muziek van o.a. Cuata en De Nieuwe Helden.

Tevens is een aantal Groesbeekse wijngaarden deze dagen geopend. Door Vriend van de Wijnfeesten te worden kan men zowel in de wijngaarden als op de wijnmarkt in het centrum proeven van alle wijnen en ander lekkers, tegen betaling van € 1,= per proefmaatje. Vriend van de Wijnfeesten wordt men al voor € 7,=. Daarmee geniet men van vele voordelen, zoals een proefglas, gebruik pendeldienst van centrum naar wijngaarden, een lot waarmee men kans maakt op een wijnreis naar Sardinië, een wijntas met kortingsbonnen en een gratis Groesbeekse Wijn-fiets-route.

Er zijn wijnworkshops met diverse thema’s. Reserveren is aan te bevelen.

Muziek

Vrijdagavond 28 september starten de feesten met een Super Wijn Feest; onbeperkt eten, drinken en entertainment voor een totaalprijs van slechts €54,=. Op zaterdagavond 29 september maken DE CORONAS het feest in de spiegeltent compleet. Met hun stand-up pop, heerlijke muziek en vermakelijke acts zijn zij de meest aanstekelijke feestbeesten die men zich kan wensen. Jazz, soul, rock & roll en ook de smartlappen passeren de revue. Ouderwets gezellig en ouderwetse tijden: van 21.00 tot 01.00 uur voor € 7,50 in de voorverkoop en € 10,= aan de zaal.

Wijn All-in

Wie voor totale verwennerij kiest, reserveert de compleet verzorgde champagnebrunch op zondagochtend, met heerlijke wijnen en andere drankjes, appetijtelijke spijzen en prima entertainment. Door een wijnworkshop (inclusief wijnmarkt en wijngaard) te combineren met het muziekfestival of met de champagnebrunch creëert men een arrangement op maat.

Wijn & Wellness

Tijdens de Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek kan men ook ideeën en inspiratie opdoen op het nieuwe Verwenplein, waar ondernemers uit de wijde omgeving klaar staan met producten en diensten op het gebied van beauty, wellness, mooie hebbedingetjes, streekgerechten, accessoires en leuke workshops.

Na een proeverij is het even heerlijk toeven op dit gezellige plein in het hartje van Groesbeek, waar een gezellige sfeer wordt gecreëerd die zo in La Douce France zou kunnen passen. Op zondag presenteert Modehoek Fashion & More op de rode loper de nieuwe najaarsmode.

Info & Cadeautjes

Op de website www.nederlandsewijnfeesten.nl staan alle mogelijkheden voor een dagje of weekendje wijnfeesten in Groesbeek. Natuurlijk is het ook heel leuk om een dagje of weekendje wijnfeesten in eigen land cadeau te geven. Via de website van De Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek kan men tickets boeken voor wijnworkshops, een champagnebrunch en muziekfestivals. In enkele minuten print men thuis de e-tickets.

Reageer op dit item