GrootSpraak is weer Bij de Tijd - Perswijn
Grootspraak

GrootSpraak is weer Bij de Tijd

Amsterdammertje door komst Bram Hommes weer een stapje vooruit. Solo, de mensen naast de chef. Lees de namen. Originele keuken en een wijnkaart in opbouw. Menanteau verlaat Excelsior. Na de verbouwing dus nieuw elan in de keuken. Dat verdient deze prachtlokatie. Het Veerhuys, Almere, wijzigt de koers. Wij zouden liever een andere kapitein zien… Merlot, topwijn op topwijze gebracht. Van de Kaart: kurkengeld? Geen kurkengeld! Lees meer…

GrootSpraak-klein_1.jpg
Amsterdammertje
door komst Bram Hommes weer een stapje vooruit. Solo, de mensen naast de chef. Lees de namen. Originele keuken en een wijnkaart in opbouw. Menanteau verlaat Excelsior. Na de verbouwing dus nieuw elan in de keuken. Dat verdient deze prachtlokatie. Het Veerhuys, Almere, wijzigt de koers. Wij zouden liever een andere kapitein zien… Merlot, topwijn op topwijze gebracht. Van de Kaart: kurkengeld? Geen kurkengeld!

Lees meer op de GrootSpraak-site…

Reageer op dit item