GrootSpraak-nieuws: Excelsior gaat even dicht, Beluga is Eldorado voor wijnliefhebbers - Perswijn
Grootspraak

GrootSpraak-nieuws: Excelsior gaat even dicht, Beluga is Eldorado voor wijnliefhebbers

Op GrootSpraak deze week: restaurant Excelsior gaat tijdelijk dicht in verband met de grote verbouwing in hotel l’Europe. In Ons Kabinet in Vleuten staat een nieuwe chef achter de stoof: Tom Loose. En GrootSpraak at bij Beluga in Maastricht, onbetwist een Eldorado voor wijnliefhebbers. De Molen in Kaatsheuvel verraste door de magische versieringstechniek en het mooie wijnarrangement.Lees verder
GrootSpraak brengt culinair nieuws in de rubriek Bij de tijd: restaurant Excelsior gaat tijdelijk dicht in verband met de grote verbouwing in hotel l’Europe. In Ons Kabinet in Vleuten staat een nieuwe chef achter de stoof: Tom Loose.

En GrootSpraak at bij Beluga in Maastricht, onbetwist een Eldorado voor wijnliefhebbers. De Molen in Kaatsheuvel verraste door de magische versieringstechniek en het mooie wijnarrangement.

Reageer op dit item