Cordial, Oss - Perswijn
Grootspraak

Cordial, Oss

Ooit een tapijtfabriek, nu een restaurant en een prettig hotel met royale kamers. Voorbeeldig ingericht restaurant. En dat bedoelen we letterlijk. Stijl, kleur, warmte. Perfect gedekte tafels. En bediening onder leiding van top-sommelier Roy Pelgrim, meer dan in orde.Restaurant: 8 Wijnkaart: 5 trosjes

Oostwal 175 – 5341 KM Oss – T 0412-694646 – F 0412-694647

E info@deweverij.nlI www.deweverij.nl

Restaurant: 8

Wijnkaart:
5_tros.jpg

Ooit een tapijtfabriek, nu een restaurant en een prettig hotel met royale kamers. Voorbeeldig ingericht restaurant. En dat bedoelen we letterlijk. Stijl, kleur, warmte. Perfect gedekte tafels. En bediening onder leiding van top-sommelier Roy Pelgrim, meer dan in orde.

De amuses zijn hier geweldig, lekker en mooi. Dat geldt ook voor de gerechten. Rauwe zeebaars met tomatenvinaigrette. Fantastisch. Kabeljauw, scheermessen, mosselen. Heerlijk. Mul met prachtige mediterrane accenten. Varkenswang van Ibericovarken, -nek en ganzenlever. Super. Lamszadel met mooi garnituur, iets minder samenhang dan de andere gerechten, maar per detail heerlijk. Heel mooi dessert. Bij dit alles een volstrekt passend arrangement. Heerlijke wijnen. Bijzondere keuzes. En de wijnkaart hier is telkens weer mooier. Dit is een èchte sommelier, elke week weer andere wijnen erbij. Hier mogen voor ons als wijnliefhebber alle superlatieven uit de kast. En wat Joost Verhoeven op tafel zet rechtvaardigt volledig dat hoger punt. En dat is zeker en vast nog niet het einde.


GrootSpraak-klein_1.jpg
Deze restaurantrecensie staat, met nog ruim 500 andere, in Grootspraak 2010, dé restaurantgids voor wijnliefhebbers. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkere glas of arrangement bij uw maaltijd. Met Grootspraak heeft u eindelijk een gids in handen waarmee u zeker bij het juiste restaurant of de juiste wijnbar terechtkomt.

Meer weten? Bezoek de site

Bestellen? Klik hier

Reageer op dit item