L'Atelier, Gulpen - Perswijn
Grootspraak

L’Atelier, Gulpen

Chiquer uistraling dan de toeristische omgeving zou doen vermoeden. Ook binnen aangenaam, rustig en warm ingericht. Goed gedekte tafel, prima glaswerk. Heel plezierige bediening samen met gastvrouw Ellen Kinkartz, de vrouw van chef Hans. Heel verrassende amuses.Restaurant: 8 Wijnkaart: 5 trosjes Lievelingsadres!
Markt 9 – 6271 BD Gulpen – T 043-4504490 – F 043-4502962

E info@restaurantatelier.nlI www.restaurantatelier.nl

Restaurant: 8

Wijnkaart: 5 trosjes

Lievelingsadres!

Chiquer uistraling dan de toeristische omgeving zou doen vermoeden. Ook binnen aangenaam, rustig en warm ingericht. Goed gedekte tafel, prima glaswerk. Heel plezierige bediening samen met gastvrouw Ellen Kinkartz, de vrouw van chef Hans.

Heel verrassende amuses. Daarna: hamachi als tartaar en ‘schrikgebakken’. Fantastisch mooi gegaarde tarbot. Heerlijke Anjouduif. Alles met prachtig en gevarieerd spannend garnituur. Goede kazen, en daarnaast een paar heerlijke bereidingen van kaas. Er wordt hier een voortreffelijk wijnarrangement geschonken. Een feestje. De kaart is alleszins de moeite waard. Je eet hier dus uitstekend en dit is een absolute aanrader voor wijnliefhebbers.


GrootSpraak-klein_1.jpg
Deze restaurantrecensie staat, met nog ruim 500 andere, in Grootspraak 2010, dé restaurantgids voor wijnliefhebbers. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkere glas of arrangement bij uw maaltijd. Met Grootspraak heeft u eindelijk een gids in handen waarmee u zeker bij het juiste restaurant of de juiste wijnbar terechtkomt.

Meer weten? Bezoek de site

Bestellen? Klik hier

Reageer op dit item