De schouders eronder in Almere - Perswijn
Nieuws

De schouders eronder in Almere

Het werd tijd dat een gemeente van het formaat van Almere een toprestaurant zou krijgen. GrootSpraak werd expliciet gevraagd opbouwende kritiek te leveren. En dat doen we dan ook.
Het werd tijd dat een gemeente van het formaat van Almere een toprestaurant zou krijgen. Dat was het gevoel van een tweetal ondernemers dat hier de schouders onder zette. We mochten bij een presentatie van hun kunnen voor de culinaire pers zijn. Daar werden we expliciet uitgenodigd om onze opbouwende kritiek te geven. Dat doen we dan ook.

Laten we om te beginnen zeggen dat hier een in potentie goed restaurant de deuren heeft geopend. In potentie. Dat betekent dat wel met twee benen op de grond moet worden begonnen. Het is net voetbal. Je kunt een aantal jonge talenten kopen en bij elkaar zetten, maar het vergt tijd om die tot een team te smeden. En dan is het maar de vraag of ze de hoogste divisie gaan halen. Begin met deemoed, zouden we willen zeggen. Dan verhoog je je kansen. Laat het s-woord alsjeblieft even rusten. Ga gewoon heel goed en lekker koken. En zet het resultaat met mooie wijn, liefde en een glimlach aan de gasten voor.

Lees verder op GrootSpraak…

Reageer op dit item