Ontdek je smaak! - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Ontdek je smaak!

Workshop Wijn en Spijs met Franse Wijnen op Proeven in de Beurs van Berlage

Tijdens en binnen "Proeven in de Beurs van Berlage" hoort ook een stuk praktijk van het combineren van wijn en spijs. Combinaties van wijn en spijs behoren soms tot smaaksensaties ‘die in de hemel zijn gemaakt’, zo luidt een bekend gezegde. Maar elk gerecht is altijd weer anders en het aanbod in wijn is zo groot dat het een hele toer lijkt de juiste combinatie te maken. Toch zijn er een aantal vuistregels die helpen om goede combinaties te maken. Tijdens de workshops vertellen wij je hoe dat werkt.

Voor degenen die iets meer willen weten over Franse wijnen en hoe deze combineren met verschillende gerechten, organiseert "Proeven" in samenwerking met het Promotiebureau voor Franse wijnen een aantal wijn-spijs sessies, die ongeveer 1,5 uur duren.

WORKSHOPS, Wat kun je verwachten?
" Een leuke leerzame sessie waarin je twee heerlijke internationale gerechten geserveerd krijgt en een aantal kazen in combinatie met zes verschillende Franse wijnen.
" Een wijn-deskundige vertelt meer over Franse wijnen en waarom ze zo goed met de gerechten combineren.

Hier komen binnenkort de wijnen en de gerechten, maar wacht niet met boeken! Er is een beperkt aantal plaatsen per sessie.

Kosten : EUR 19,50 p.p. of in combinatie met een entreebewijs EUR 32,– p.p.
Aanvang: zondag 12.00 uur, 14.00 uur, 16.00 uur. Maandag 12.30 uur, 14.30 uur

U kunt de workshop boeken via het aanmeldformulier van het evenement.

Meer weten, zie ook : http://www.fransewijn.com/

Reageer op dit item