Proeven.org nodigt u uit: Proeven in de Beurs van Berlage - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Proeven.org nodigt u uit: Proeven in de Beurs van Berlage

Klik hier om u aan te melden.

Op 21 en 22 september 2003 opent de Beurs van Berlage zijn deuren voor de tweede editie van "Proeven in de Beurs". Een groots gastronomisch evenement, waarbij onze hedendaagse culinaire- en wijncultuur, van klassiek tot trendy, centraal zal staan. Dus dat is: wijn & spijs voor iedereen, proeven en probgeren, toegankelijk, lekker -en met een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit, gepresenteerd door tal van bekende wijn- en delicatessenimporteurs. De historische Beurs van Berlage te Amsterdam, die dit jaar zijn honderdjarig jubileum viert, zal daarnaast plaats bieden aan wijnproducenten uit verschillende wijnlanden. Bovendien staan er talloze seminars op het programma, waarbij het samenspel tussen wijn en spijs centraal zal staan. Kortom, een spetterend evenement voor fijnproevers en levensgenieters!

Er is een Blending Wedstrijd met Portwijnen. U maakt uw eigen Portwijn en u kunt een reis naar Portugal winnen. Dit is een wedstrijd met teams van drie personen, waarvoor iedereen zich kan inschrijven die van port houdt, na het beantwoorden van een aantal vragen. Klik hier voor meer informatie over de Graham’s Blending Contest.
Er worden ook verschillende wedstrijden georganiseerd, zoals de "Grote Prijs van Amsterdam". Daarbij kunnen de bezoekers prijzen winnen door vragen over de stands te beantwoorden.
Bij de wedstrijd om de Gouden Terrine 2003, georganiseerd door VEN International, wordt een prijs uitgeloofd voor de de bereider van het mooiste kalfsvleesgerecht. Deze wedstrijd staat open voor amateurs en professionals, individueel of in teamverband, die een heuse gouden terrine kunnen winnen. Voor meer informatie: John van de Ven, tel. 020-398 88 67, e-mail pr@ven.nl.

Op beide dagen organiseert De Nederlandse Bartenders Club de Nationale Cocktail en Longdrink Competitie 2003. Ook dat wordt proeven en genieten! Meer info…

Het steeds aangroeiende programma vindt u hier.

Korting
Een geweldig evenement, dat u als wijnliefhebber en levensgenieter niet mag missen. De toegangsprijs bedraagt € 25,-. Met de voucher op www.proeven.org krijgt u een korting van liefst 50%, zodat u slechts €12,50 hoeft te betalen.

Reageer op dit item