Aan Tafel met Spike Huisman en sommelier Martien Marcelissen - Perswijn
Eten & DrinkenVideo

Aan Tafel met Spike Huisman en sommelier Martien Marcelissen

PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #3 proeven we wijnen bij onder andere langoustine van met gele curry aangemaakte quinoa, dunne plakjes kumquat, rondjes in zoet-zuur gemarineerde rettich en lucifers van appel. Een fris en puur gerecht, met oosterse accenten.

Chef-kok is Jasper Kox van restaurant Oonivoo in Uden. Eregasten zijn inkoper Spike Huisman van Colaris en sommelier Martien Marcelissen van restaurant Oonivoo WineSpired.

Wilt u het interview met de gasten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij de gerechten passen? Lees dan Perswijn #3 – 2023.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Reageer op dit item

nl Nederlands