Ron Blaauw gaat verhuizen uit Ouderkerk aan de Amstel, maar ook weer niet. Raadsel? Sommelier Jaap van Wageningen gaat weg bij het Haarlemse Lambermon’s. En kookboek Tien jaar geluk, tien jaar genieten van restaurant De Molen uit Kaatsheuvel is een aanrader voor ras-culi en minder gevorderde kok.
Misschien ook iets voor u
Aan tafel met Birgit Monard en sommelier Jasper Rijkers
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #proeven7 we blind o.a....
Aan tafel met Peter Hekers en sommelier Gauthier Cauwels
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #6 proeven we blind...
Overpeinzingen: De wijn wordt duur betaald
Als je een dagje ouder wordt, zijn er dingen die geleidelijk veranderen. Op zich verander je zelf eigenlijk niet, gek...
Aan tafel met Tjitske Brouwer van Vinoblesse en sommelier Lukas Wiegman
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #5 proeven we blind...
Aan tafel met Tobias Visser (Pieksman Wijnimport) en sommelier Anne Poiesz
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #2 proeven we blind...
Overpeinzingen: Nederlandse wijn: ‘gewoon’ goed
Het is al weer een tijdje geleden dat we voor een diner aanschoven bij De Kas, een fijn restaurant bij...