Voorwoord PERSWIJN #5 2020
In Perswijn # 5 leest u over wijnbouw in Mergelland, een nieuwe campagne die matigheid van alcoholgebruik moet stimuleren en over een nieuwe manier van werken in Swartland.
Verder delen we graag onze proefnotities van maar liefst zestien jaargangen Mas Daumas de Gassac en vertelt Lars Daniëls over reductie als potentiële wijnmisser en leggen we helder uit hoe wij voor Perswijn wijnen beoordelen.
We attenderen u op bag-in-box-wijnen, maken u vast lekker met verschillende vintage port 2018 en vertellen over de invloed van hitte op de Toscaanse wijnen.
Verder ruim 500 proefnotities Chenin Blanc (minimaal 85%) uit Zuid-Afrika, rood uit Catalunya, Navarra, Aragón en Valencia, wit uit Chili en Argentinië, Gewürztraminer/Gewurztramine en Amarone.
En natuurlijk in PERSWIJN #5 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #5 is vanaf 1 augustus verkrijgbaar in de winkels en bij onze ambassadeurs.