Aan tafel met Tjitske Brouwer van Vinoblesse en sommelier Lukas Wiegman - Perswijn
Eten & Drinken

Aan tafel met Tjitske Brouwer van Vinoblesse en sommelier Lukas Wiegman

PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties?

Voor Perswijn #5 proeven we blind o.a. een Sancerre, een Siciliaanse witte wijn en een bijzondere witte wijn van domaine Laroque d’Antan bij gegrilde witte asperges met een puree van Franse kikkererwten en een kruidensaus van peterselie, munt, mosterd en azijn.

Chef-kok is Jurgen Elenbaas van restaurant NOTK in Rotterdam. Eregasten zijn Tjitske Brouwer, mede-eigenaar van Vinoblesse, en sommelier Lukas Wiegman, eigenaar van Restaurant NOTK.

Wilt u het interview met de gasten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij de gerechten passen? Lees dan Perswijn #5 – 2024.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands