Aan tafel met Tobias Visser (Pieksman Wijnimport) en sommelier Anne Poiesz
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties?
Voor Perswijn #2 proeven we blind o.a. een biologisch dynamische wijn van grenache blanc en clairette, een natuurwijn van macabeu, grenache gris en grenache blanc en een orange wijn uit Piemonte bij een gerecht van schorseneer met hazelnootmelk, zilte groentjes en bisque van zeewier uit de Oosterschelde.
Chef-kok is Bas Visser van Café Klein in Nijmegen. Eregasten zijn Tobias Visser van Pieksman Wijnimport en sommelier Anne Poiesz van Café Klein.
Wilt u het interview met de gasten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij de gerechten passen? Lees dan Perswijn #2 – 2024.
Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.