Aan Tafel met Nino en Max - wijn-spijscombinaties met wijn uit Veneto (Italië) - Perswijn
Eten & Drinken

Aan Tafel met Nino en Max – wijn-spijscombinaties met wijn uit Veneto (Italië)

Aan Tafel is de rubriek waarin PERSWIJN met wijnleveranciers aan tafel gaat om te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #6 proeven we wijnen uit Veneto bij Gambero rosso con visciole, tartaar, agnolotti del plin en filetto di maiale in crosta van Chefkok Pasquale Carfora van restaurant Aroma in Vaassen. Eregasten zijn Nino de Vries en is Max Cobelens, startende wijnimporteur met wijnhandel Devinita.

Wilt u de recepten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij passen? Lees dan Perswijn #6 – 2022.

​Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Reageer op dit item