Volg een seminar op PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne - Perswijn
Nieuws

Volg een seminar op PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne

Hoofdredacteur en champagne-kenner Ronald de Groot vertelt over de drie seminars die op PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne gegeven worden. Overdag is er voor professionals een seminar over de verschillende stijlen van rosé champagnes. Rosé champagnes zijn erg trendy en volgens ons een heel mooi thema om eens te verdiepen. Lars Daniëls MV geeft een geheel ander seminar waarbij hij ingaat op de smaakbepalende mogelijkheden van dosage, terroir en opvoeding voor de uiteindelijke stijl. Hierbij legt hij de focus op verschillende gebieden in Champagne. Dit seminar zal ‘s avonds nog een keer gegeven worden tijdens de consumentenproeverij. Reserveer tijdig uw ticket voor PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne 2022 want het zit snel vol.

Reageer op dit item