Aan Tafel met wijnmaker Harry Vorselen - wijn-spijscombinaties met Nederlandse wijn - Perswijn
Eten & DrinkenGeproefd & BeoordeeldVideo

Aan Tafel met wijnmaker Harry Vorselen – wijn-spijscombinaties met Nederlandse wijn

Aan Tafel is de rubriek waarin PERSWIJN met wijnleveranciers aan tafel gaat om te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #4 proeven we Nederlandse wijnen bij asperges, tarbot, zeebaars en kalfshaas van Chefkok Margot Reuten van Restaurant Da Vinci in Maasbracht. Eregast is wijnmaker Harry Vorselen van Wijngoed Thorn.

Wilt u de recepten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij passen? Lees dan Perswijn #4 – 2022. ​

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands