Roadsuit (wielrenshirt met broek) Wout van Aert wordt geveild in onze Benefietveiling - Perswijn
Nieuws

Roadsuit (wielrenshirt met broek) Wout van Aert wordt geveild in onze Benefietveiling

De ongekende watercatastrofe in de Ahr tijdens de nacht van 14 op 15 juli heeft veel mensenlevens geëist en enorme schade veroorzaakt. Veel wijndomeinen zijn hard getroffen.

Maar we putten allemaal hoop uit de grote hulpstroom die op gang is gekomen. Dat is broodnodig, de opbouw van dit kleine wondergebied zal lange tijd duren. Eén van die vele initiatieven is de benefietveiling van Perswijn en Winefield’s Auctioneers. Heel wat bedrijven en mensen met een warm hart voor de Ahr sponsorden bijzondere loten, van unieke grote formaten van zeldzame wijnen, diners in toprestaurants tot samengestelde kistjes met fantastische wijnen. Vaak gesigneerd door de wijnbouwer.

Graag lichten we één lot extra toe, namelijk het dubbel magnum Walporzheimer Kräuterberg 2014 van het zwaar getroffen topdomein Weingut Meyer-Näkel, geschonken door Leen & Ivan van Au Comptoir (Gierle, België).

Dat is een restaurant waar je wielerkampioen Wout van Aert kunt tegenkomen. Hij is namelijk een vriend van de eigenaren en komt er graag en regelmatig. Zo leerde hij ook Duitse wijnen kennen en waarderen.

Ook hij wilde iets doen voor de Ahr. Daarom zit er bij deze geweldige fles een gesigneerd roadsuit (een wielershirt met -broek) van Wout!

Een uniek lot dus, waarvan we hopen dat de opbrengst navenant zal zijn. Een eerder roadsuit heeft €3800 opgebracht. Het hoogste bod is nu €850. Op 6 september om 18:00 uur sluit de veiling. Bied hier mee voor het goede doel!

Winefield’s rekent bij deze veiling voor een keer geen opgeld. Het bedrag dat u biedt is dus ook het bedrag dat u betaalt. En dat bedrag gaat volledig naar de getroffenen in de Ahr.

Bekijk hier alle lots van de Benefietveiling Ahr.

Reageer op dit item